medrek.se

Område Psykiatri välkomnar Medicinsk sekreterare

Ansök nu

Område Psykiatri välkomnar Medicinsk sekreterare

Arbetsplatsbeskrivning

Är du medicinsk sekreterare och redo för nya utmaningar? Vill du vara med och förstärka vår arbetsgrupp? Då är du välkommen till oss inom område Psykiatri.

Område psykiatri består av tre slutenvårdsavdelningar och sex specialistpsykiatriska öppenvårdsenheter, med Jämtland Härjedalen som upptagningsområde. Kliniken är centralt belägen i Östersund med ca 230 medarbetare.

Psykiatrin är en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan professioner, enheter, angränsande områden men även samhällets övriga resurser för målgruppen. Medicinsk sekreterare tillhör enheten administrativt stöd som arbetar övergripande för hela kliniken, även receptionist och administrativa assistenter ingår i enheten.

Vi ser gärna att du som söker har kompetens för och intresse av att tillsammans med enhetschefer och medarbetare driva kvalitets- och förbättringsarbete på området.

Östersund är en attraktiv mellanstor svensk stad känd som Vinterstaden, med omedelbar närhet till fjällkedjan och ett flertal av landets största vintersportorter. Sommarstaden är dessutom vackert belägen längs Storsjöns strand. Segling, paddling, jakt och fiske, ett unikt friluftsliv är en bråkdel av vad den ljusa Jämtländska sommaren och hösten har att erbjuda. En fantastisk boendemiljö erbjuder ett aktivt liv för både barn och vuxna, där även kulturlivet är rikt och med en lokal särprägel. Jämtland är också "matriket" där gastronomi blivit en folksport.

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd aktiviteter.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete som medicinsk sekreterare. Både självständigt och i nära samarbete med kollegor och medarbetare inom området för att hantera de arbetsuppgifter som åligger medicinsk sekreterare, så som diktatskrivning, ansökningar/bevakning specifikt för psykiatrin, diagnosregistrering, bokning av besök, väntelistor och remisshantering. Att kunna täcka upp i kassa/reception vid tillfälle då ordinarie personal inte finns på plats.

Kvalifikationer

En yrkeskvalificerad utbildning till medicinsk sekreterare är ett krav.
Erfarenhet av yrket samt av journalsystemet Cosmic är meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, är flexibel, tar egna initiativ och gillar att arbeta där uppgifterna växlar samt har förmågan att planera och arbeta med flera uppgifter parallellt.
Som person har du en positiv grundinställning, trivs när det händer mycket omkring dig men sätter stort värde på struktur. Du är serviceinriktad och professionell i din yrkesutövning samt tycker om att jobba med andra men även självständigt.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår
personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika aktiviteter.

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Hulqtvist
TF Enhetschef Administrativt Stöd
Telefon: 063-153639
Email: anna.hultqvist@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Åsa Turesson
Vision
Telefon: 073-0339790
Email: asa.turesson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/912/2022
Sista ansökningsdag: 2022-12-12

Dela detta jobb

Område Psykiatri välkomnar Medicinsk sekreterare

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård