medrek.se

Område Psykiatri välkomnar undersköterska/skötare till PSFN

Regioner
Utgår

2022-10-10

Ansök nu

Område Psykiatri välkomnar undersköterska/skötare till PSFN

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en positiv och drivande skötare som vill ha ett självständigt och utvecklande arbete.
Den här tjänsten som skötare är placerad i öppenvården enheten för psykisk funktionsnedsättning (PSFN). Söker du en tjänst där det finns en bra stämning i personalgruppen, en lagom arbetsbelastning och utvecklande arbetsuppgifter då är det här en tjänst för dig.
Psykiatrin rymmer både öppen- och heldygnsvård och är uppdelad i subspecialiserade bedömnings- och behandlingsenheter som bistår patienter i Jämtlands län som är i behov av specialistpsykiatri. Sammanlagt har området ca 240 medarbetare som hjälper våra patienter med psykisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett team av läkare, sjuksköterska, kurator och andra skötare. Du kommer huvudsakligen att arbeta med psykospatienter men även patienter med annan svårare psykiatrisk problematik.
Arbetsuppgifterna innebär att regelbundet ha kontakt med patienter. Samtalet och mötet med patienten är det viktigaste verktyget i arbetet. Målet är inledningsvis att skapa ett lugn och trygghet för patienten. Därefter genom ett personcentrerat arbetssätt göra en kartläggning och komma överens om en vårdplan som regelbundet följs upp.
I arbetsuppgifterna ingår det också att vara samordnare. Personer med svårare psykisk sjukdom har ofta behov av insatser från flera olika aktörer såsom socialtjänst, försäkringskassa, primärvård och psykiatri. Därför behövs du som en samordnare som kan verka för att de som gör insatser kring patienten strävar mot patientens egna mål.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska/skötare. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga.

Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.
En förutsättning för tjänsten är att ha förmåga att bemöta patienter med svårare psykiatrisk problematik. Du ska också ha fallenhet för och kunna påvisa att du har en god administrativ förmåga och en förmåga att dokumentera, eftersom det ingår i tjänsten.
Någon form av vidareutbildning är även meriterande exempelvis som behandlingspedagog eller annan vidareutbildning.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och tillsättning sker löpande. Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Åsa Eldebro
Enhetschef
Telefon: +4663154472
Email: asa.eldebro@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Lars Gratias
Kommunal
Telefon: 063-15 30 00
Email: lars.gratias@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/448/2022
Sista ansökningsdag: 2022-10-10

Dela detta jobb

Område Psykiatri välkomnar undersköterska/skötare till PSFN

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård