medrek.se

Område Psykiatri välkomnar undersköterska/skötare till PSFN

Regioner
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Område Psykiatri välkomnar undersköterska/skötare till PSFN

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker en positiv och drivande skötare/undersköterska som vill ha ett självständigt och utvecklande arbete på vår mottagning.

Den här tjänsten som skötare är placerad i öppenvården vid enheten för psykisk funktionsnedsättning (PSFN). Söker du en tjänst med varierande och utmanande arbetsuppgifter, då är det här en tjänst för dig.

Psykiatrin rymmer både öppen- och heldygnsvård och är uppdelad i subspecialiserade bedömnings- och behandlingsenheter som bistår patienter i Jämtlands län som är i behov av specialistpsykiatri. Sammanlagt har området ca 270 medarbetare som hjälper våra patienter med psykisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning

Du är ansvarig kontaktperson för att antal patienter och du kommer att arbeta i ett team av läkare, sjuksköterska, kurator och andra skötare/undersköterskor. Du kommer huvudsakligen att arbeta med psykospatienter men även patienter med annan svårare psykiatrisk problematik.

I dina arbetsuppgifter ingår att samordna insatser från flera olika aktörer så som slutenvård, primärvård, Socialtjänst och Försäkringskassan mfl.

Arbetsuppgifterna innebär att regelbundet ha kontakt med patienterna på olika vis så som telefon, mottagningssamtal samt hembesök.

Vi har ett personcentrerat arbetssätt där samtalet och mötet med patienten är det viktigaste verktyget i arbetet. Målet är inledningsvis att skapa ett lugn och trygghet för patienten samt göra en kartläggning och komma överens om en vårdplan som regelbundet följs upp.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska eller skötare. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du är van att arbeta såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga.

Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten.

En förutsättning för tjänsten är att ha förmåga att bemöta patienter med svårare psykiatrisk problematik. Du ska också ha fallenhet för och kunna påvisa att du har en god administrativ förmåga och en förmåga att dokumentera, eftersom det ingår i tjänsten.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer och sker löpande och tillsättning kan komma att ske under rekryteringsperioden.
Inskolning påbörjas enligt överenskommelse.

Här hittar du mer information om Region Jämtland Härjedalen. www.regionjh.se

Ditt nya hem? Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun. www.ostersund.se

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tjänsten är ett vikariat tom 15 september 2024 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Åsa Eldebro
Enhetschef
Telefon: +4663153110
Email: asa.eldebro@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Malin Guinn
Undersköterska
Telefon: 076 182 80 10
Email: malin.guinn@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/73/2024
Sista ansökningsdag: 2024-02-29

Dela detta jobb

Område Psykiatri välkomnar undersköterska/skötare till PSFN

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård