medrek.se

Omsorgsassistent - vill du också göra skillnad?

Företag TioHundra
Regioner
Utgår

2018-07-29

Ansök nu

Omsorgsassistent - vill du också göra skillnad?

För dig som söker ett meningsfullt och utvecklande långtidsvikariat!
Om oss
På Solvändans gruppbostad i Rimbo bor det personer som är äldre och vi arbetar aktivt för att alla ska få stöd och möjlighet att upprätthålla sina funktioner. Vi tar tillvara på det friska hos varje individ och arbetar för att främja delaktighet och självbestämmande som ska bidra till god livskvalitet för den enskilde. Vi använder oss av bildkommunikation, bland annat med hjälp av Widgit Go och kommer till hösten att börja med e-signering av läkemedel. Vi har ett nära samarbete med vår sjuksköterska, med arbetsterapeut och sjukgymnast.
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Som omsorgsassistent ger du stöttning till personer med särskilda behov för att underlätta och ge dem en god och meningsfull vardag. Ett gott bemötande är en självklarhet och i din roll inspirerar och engagerar du dig i individens vardag. I tjänsten planerar du både enskilt och i grupp för ett utforma arbetsuppgifterna efter individens behov och förmåga. Vi trivs tillsammans i personalgruppen och hjälps åt.
 
Om dig
Du har relevant utbildning för tjänsten, examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig.  
Du har en positiv inställning samt ett serviceinriktat förhållningssätt. Arbetet förutsätter att du är lugn, lyhörd och flexibel samt har förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån de behov som brukaren har. Du är ansvarstagande och kan arbeta självständigt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. I arbetet ingår dokumentation och därför måste du ha datorvana samt kunna uttrycka dig väl muntligt och skriftligt i svenska språket.  
Det är meriterande om du har erfarenhet av funktionshinderomsorgen och kunskap om Widgit Go. 
 
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Omsorgsassistent

Arbetsplats
Rimbo

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Åsa Holmberg 
Enhetschef
contacticon phone 0176-326114
Åsa Sundkvist 
Omsorgsassistent, arbetsplatsombud
contacticon phone 0175-430474

Fackliga representanter
Fackliga representanter nås via växeln 0176-10100

Referensnummer
154493

Dela detta jobb

Omsorgsassistent - vill du också göra skillnad?

TioHundra