medrek.se

Omsorgsassistenter med ett stort engagemang till kombinationstjänst

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-02

Ansök nu

Omsorgsassistenter med ett stort engagemang till kombinationstjänst

Om oss

Nu söker vi fler stjärnor till vårt verksamhetsområde Funktionsstöd och Service. Vi arbetar för ett nära samarbete där personal kan gå mellan verksamheter för att erbjuda kontinuitet. För dig som är en engagerad omsorgsassistent med ett stort intresse för individens rätt till delaktighet och självständighet kan vi nu erbjuda stimulerande arbete på boende och daglig verksamhet. Dessa tjänster kallar vi BODA-tjänster vilket innebär att tjänstgöringen kan ligga på både boende och daglig verksamhet. 

Vårt verksamhetsområde Funktionsstöd och Service, vänder sig till personer med olika funktionsnedsättningar - fysiskt, psykiskt och intellektuellt. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Inom verksamhetsområdet finns vuxenboenden, boenden för barn, korttidsboenden, fritidsverksamhet och daglig verksamhet. 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten
Som omsorgsassistent ger du stöttning till personer med särskilda behov för att underlätta och ge dem ett gott och meningsfullt liv. Ett gott bemötande är en självklarhet och i din roll inspirerar och engagerar du dig i individens vardag. I tjänsten planerar du både enskilt och i grupp för ett utforma ett upplägg efter individens behov och förmåga. Vi trivs tillsammans i personalgrupperna och hjälps åt.
Sysselsättningsgraden kan variera hel/deltid utifrån önskemål. Tjänsterna är både tillsvidare och vikariat. Intervjuer kommer ske löpande.
 
Om dig
Du behöver ha gått omvårdnadsprogrammet, barn och fritid med kurserna "människor i behov av stöd" och "fritid för funktionshindrade", mentalskötarutbildningen eller likvärdig utbildning.
 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Omsorgsassistenter med ett stort engagemang till kombinationstjänst

TioHundra