medrek.se

Omsorgsförvaltningen söker SOMMARVIKARIER

Regioner
Utgår

2021-03-31

Ansök nu

Omsorgsförvaltningen söker SOMMARVIKARIER

Välkommen till Smedjebackens kommun!

Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord. 

Sommarjobb till omsorgsförvaltningen 

Undersköterskor och Vårdbiträden sökes nu till omsorgsförvaltningen (äldreomsorg, hemtjänst och LSS) för sommaren 2021.

Ange i din ansökan vilken period du kan arbeta, önskad sysselsättningsgrad samt eventuella önskemål beträffande arbetsställe/arbetsställen eller verksamhetsområde. Flertalet tjänster innefattar både dag, kväll, helg och i vissa fall nattjänstgöring. Även om din ansökan gäller flera arbetsställen behöver du bara lämna en ansökan. Vår semesterperiod sträcker sig från och med vecka 25 till och med vecka 32.   

Arbetsuppgifter

I arbetet som undersköterska/vårdbiträde inom omsorgen kommer du att stötta och hjälpa brukarna i sin vardagliga livsföring. Du kommer även att bedriva ett aktivt kvalitetsarbete genom kontinuerlig dokumentation samt följa upp planerade insatser.

Kvalifikationer

  • Du ska ha fyllt 18 år.

  • För arbete inom hemtjänst och boendestöd krävs körkort.

  • Utbildning eller erfarenhet inom yrket är önskvärt och det är en fördel om du har datavana.

  • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift.

  • Betyg och meriter ska vara med i ansökan.

Personliga egenskaper

Du är trygg i din roll. Du trivs i att arbeta i team och kan både ge och ta i utvecklingsarbetet som sker på arbetsplatsen. Du ser möjligheter istället för hinder och du har god kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder

Tjänstens omfattning kan komma att variera utifrån den sökandes önskemål och verksamhetens behov.

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina kollegor, vilket även innebär rökfri arbetstid. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen. Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR. All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter. Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support

Carina Marklund

Bemanningen

0240 - 660205

Kommunal exp

010 - 4428179

Pia Solberg

Enhetschef

0240 - 660 320

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Dela detta jobb

Omsorgsförvaltningen söker SOMMARVIKARIER

Smedjebackens kommun