medrek.se

Omsorgsförvaltningen söker SOMMARVIKARIER ref nr 19/74

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Omsorgsförvaltningen söker SOMMARVIKARIER ref nr 19/74

Välkommen till Smedjebackens kommun!

I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt.

Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord. 

Undersköterskor, Vårdbiträden, Skötare och personliga assistenter sökes nu till omsorgsförvaltningen för sommaren 2019. 

Ange i din ansökan vilken period du kan arbeta, önskad sysselsättningsgrad samt eventuella önskemål beträffande arbetsställe/arbetsställen eller verksamhetsområde. Flertalet tjänster innefattar både dag, kväll, helg och i vissa fall nattjänstgöring. Även om din ansökan gäller flera arbetsställen behöver du bara lämna en ansökan. Vår semesterperiod sträcker sig från och med vecka 25 t o m vecka 32.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

 Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter

I arbetet som undersköterska/vårdbiträde, skötare och personlig assistent inom omsorgen kommer du att stötta och hjälpa brukarna i sin vardagliga livsföring. Du kommer även att bedriva ett aktivt kvalitetsarbete genom kontinuerlig dokumentation samt följa upp planerade insatser.

Kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år. För arbete inom hemtjänst och boendestöd krävs körkort. Utbildning eller erfarenhet inom yrket är önskvärt och det är en fördel om du har datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift.

Betyg och meriter ska vara med i ansökan.

Personliga egenskaper

Du är trygg i din roll. Du trivs i att arbeta i team och kan både ge och ta i utvecklingsarbetet som sker på arbetsplatsen. Du ser möjligheter istället för hinder och du har god kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder

Tjänstens omfattning kan komma att variera utifrån den sökandes önskemål och verksamhetens behov.

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Dela detta jobb

Omsorgsförvaltningen söker SOMMARVIKARIER ref nr 19/74

Smedjebackens kommun