medrek.se

Omsorgsförvaltningen söker SOMMARVIKARIER/vikarie vid behov 

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-16

Ansök nu

Omsorgsförvaltningen söker SOMMARVIKARIER/vikarie vid behov 

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. Välkommen till Smedjebackens kommun!
Vi är en kommun som med god och stabil ekonomi som grund och med invånarna i fokus arbetar aktivt med utveckling där målet är bästa möjliga verksamhet. Som arbetsgivare är vår styrka prestigelöshet, dialog och korta beslutsvägar. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan leva upp till vår värdegrund där välkomnande, engagemang, trygghet och framtidstro är våra ledord.  

Sommarjobb och vikarie vid behov till omsorgsförvaltningen 

Undersköterskor och Vårdbiträden sökes nu till omsorgsförvaltningen för sommaren 2020 och vid behov. 

Ange i din ansökan vilken period du kan arbeta, önskad sysselsättningsgrad samt eventuella önskemål beträffande arbetsställe/arbetsställen eller verksamhetsområde. Flertalet tjänster innefattar både dag, kväll, helg och i vissa fall nattjänstgöring. Även om din ansökan gäller flera arbetsställen behöver du bara lämna en ansökan. Vår semesterperiod sträcker sig från och med vecka 25 t o m vecka 32.

Arbetsuppgifter
I arbetet som undersköterska/vårdbiträde inom omsorgen kommer du att stötta och hjälpa brukarna i sin vardagliga livsföring. Du kommer även att bedriva ett aktivt kvalitetsarbete genom kontinuerlig dokumentation samt följa upp planerade insatser.

Kvalifikationer
.Du ska ha fyllt 18 år.
.För arbete inom hemtjänst och boendestöd krävs körkort.
.Utbildning eller erfarenhet inom yrket är önskvärt och det är en fördel om du har datavana.
.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift.
.Betyg och meriter ska vara med i ansökan.

Personliga egenskaper
Du är trygg i din roll. Du trivs i att arbeta i team och kan både ge och ta i utvecklingsarbetet som sker på arbetsplatsen. Du ser möjligheter istället för hinder och du har god kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder
Tjänstens omfattning kan komma att variera utifrån den sökandes önskemål och verksamhetens behov.

 

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare, vilket även innebär rökfri arbetstid. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta samt vår personalförening, Smeden. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Att förvalta det vi värna om ser vi som självklart och vi är stolta över vårt finska förvaltningsområde där du som finsktalande får mer än gärna stärka upp med din kunskap. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.
Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.
All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.
Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter support. 

Kontaktinformation
Kommunal exp, 010 - 4428179

Pia Solberg, Enhetschef, 0240 - 660 320

Arbetsplats
Johan Ahlbäcks plats 7

777 30 Smedjebacken

Dela detta jobb

Omsorgsförvaltningen söker SOMMARVIKARIER/vikarie vid behov 

Smedjebackens kommun