medrek.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker nu Omsorgspersonal för nattjänstgöring till vård och omsorgsboendet Kvillgården, inriktning demens.

Ditt nya jobb

Din uppgift som Omsorgspersonal är att underlätta det dagliga livet för boendets brukare, ge dem god omvårdnad och en meningsfull vardag. Ett gott bemötande är en självklarhet! Genom att arbeta med personcentrerad omvårdnad, tar vi tillvara på det friska hos varje brukare och inkluderar denne i varje beslut som gäller honom eller henne. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska samt utföra rehabiliterande insatser efter delegering från sjukgymnast och arbetsterapeut. 

Vi söker dig som:

• har utbildning inom Omvårdnadsprogrammet eller liknande utbildning som vi bedömer likvärdig
• har B-körkort

Som person är du ansvarstagande och flexibel, du har ett serviceinriktat sätt och en positiv inställning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt då stor del av arbetat sker på egen hand. Det finns dock alltid tillgång till en kollega på enheten i samma hus. Det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Arbetet kräver goda svenskakunskaper både i tal och skrift. En del av arbetet innehåller dokumentation och därför måste du också ha datorvana. 

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare
Sysselsättningsgrad: ca 66%
Tillträde: 2018-08-13 eller enligt överenskommelse

Inom Vimmerby kommun arbetar vi för rätten till heltid inom Kommunals avtalsområde. Enligt upprättad plan kommer dels våra medarbetare inom Vård- och omsorgsboende erbjudas heltid från och med 181201. Därmed kommer också den person som erbjuds aktuell tjänst få erbjudande om heltid från och med 181201.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2018-08-22

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Är du intresserad, tveka inte utan skicka in din ansökan direkt då intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

I Vimmerby kommun värnar vi om våra medarbetare och ger tillsvidareanställd personal möjlighet till friskvårdsbidrag med en omfattning av 1000kronor per år. Särskild riktlinje för detta finns.  

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Omsorgspersonal till Kvillgårdens demensenhet - nattjänstgöring

Företag Vimmerby kommun
Regioner
Utgår

2018-06-22

Ansök nu

Dela detta jobb