medrek.se

Omvårdnadschef till barnkirurgisk- och gastromedicinsk avdelning i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Omvårdnadschef till barnkirurgisk- och gastromedicinsk avdelning i Solna

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård med barnet och familjen i fokus? Nu söker vi ny omvårdnadschef till vårt framgångsrika team på barnkirurgiska- och gastromedicinska vårdavdelningen.   
 
Om du har tidigare erfarenhet av barnsjukvård och ledarskap så har vi kanske tjänsten för dig!   
 
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och skapa något nytt, med stark förankring i värdebaserad vård. Du har stora möjligheter att utveckla vården och kvaliteten för vårdytans patienter.   
 
Om oss 
Vår avdelning ligger på plan 11 i nya sjukhusbyggnaden, Astrid Lindgrens barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Avdelningen ingår i patientområde Högspecialiserad Barnkirurgi och Barnmedicin. I patientområdet bedriver vi högspecialiserad kirurgisk och medicinsk barnsjukvård med stort utomläns- och regionsvårdsuppdrag. Verksamheten omfattar, förutom kirurgi och gastroenterologi, hepatologi, nutrition, nefrologi samt onkologi och hematologi. Patientområdet har två vårdavdelningar i den nya sjukhusbyggnaden i Solna och en avdelning i Huddinge samt mottagningar och dagvård både i Solna och Huddinge.   
 
Sedan sommaren 2018 har vi rikssjukvårdsuppdraget för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.   
 
Om tjänsten 
På barnkirurgiska- och gastromedicinska avdelningen vårdar vi barnpatienter i alla åldrar med bl.a. missbildningar och sjukdomar inom mag-tarmkanalen, kärl, thorax och urinvägar. Patienterna och familjerna är ofta återkommande och vi är därför extra måna om barnperspektivet, delaktighet och kontinuitet.   
 
Som omvårdnadschef på vår avdelning jobbar du i delat ledarskap tillsammans med Elin, som jobbat som omvårdnadschef här i ett par år. Du samarbetar tätt med vårdenhetschef, patientflödeschefer och andra omvårdnadschefer för att erbjuda den bästa vården för våra patienter. Du ingår i patientflödets ledningsgrupp, omvårdnadsledningsgruppen och i patientområdets ledningsgrupp.   
 
Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn. 
 
Vi söker 
Vi söker Dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. 
•    Du trivs med att arbeta tillsammans med andra. Då du kommer arbeta tätt med andra chefer ser vi det som viktiga egenskaper att vara prestigelös och att ha förtroende för varandra   
•    Du har klinisk kunskap från omvårdnadsarbete kring barn, gärna barnkirurgi, och är lyhörd för patientflödets patientgrupper.   
•    Du har en akademisk orientering och en utbildningsnivå motsvarande minst kandidatexamen.   
•    Vi ser det som meriterande om du har en magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning, med det är inget krav.   

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 
 
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 
 
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
 
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Annika McCarthy 
Vårdenhetschef
contacticon phone 08-517 758 13

Fackliga representanter
Läkarföreningen, Yvonne Dellmark, tel. 073-668 17 40
SACO, Yrsa Bringensparr, tel. 070-450 77 06
Kommunal, Madeleine Brunskog Eriksson tel. 076- 948 98 96
Vårdförbundet, Rozita Afkhami Sadoughi tel. 08-123 554 21, Ewa Köhler tel. 08-585 893 91
Vision, Pernilla Helmersson tel. 08 517 880 76,Ledarna, Birgitta Andersson, tel. 070-085 66 56

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till barnkirurgisk- och gastromedicinsk avdelning i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset