medrek.se

Omvårdnadschef till barnmottagning i Solna och Huddinge

Ansök nu

Omvårdnadschef till barnmottagning i Solna och Huddinge

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård med barnet och familjen i fokus?
Har du tidigare erfarenhet av barnsjukvård och ledarskap? Då har vi tjänsten för dig. 

Vi erbjuder

Omvårdnadsområde Högspecialiserad barnmedicin och barnkirurgi är en del av Astrid Lindgrens Barnsjukhus vid Karolinska Universitetssjukhuset.  Vi har två vårdavdelningar i Solna och en avdelning i Huddinge samt mottagningar och dagvård både i Solna och Huddinge. Totalt är vi ca 250 anställda. Vi bedriver högspecialiserad medicinsk och kirurgisk barnsjukvård och arbetar tillsammans i team; omvårdnad, medicin och andra professioner.

 Nu söker vi omvårdnadschef till vår öppenvårdsverksamhet som har hand om barn och ungdomar med sjukdomar i mage - tarm och lever. Vi har dagvård och mottagning i Huddinge och i Solna. Till vår öppenvård kommer barn och ungdomar i alla åldrar, de flesta har kroniska sjukdomar och ska eller har transplanterats och vi träffar dem under stor del av deras uppväxt. Barnen och familjer är i behov av stöd. Därför är vi extra måna om barnperspektivet, delaktighet och kontinuitet.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten

Som omvårdnadschef är du första linjens chef för en grupp medarbetare och har ansvar att, i nära samarbete med sektionschef och medarbetare, utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna. Du ansvarar för att rätt kompetens och bemanning finns i din grupp av omvårdnadspersonal för att säkerställa god och vård. Du ansvarar även för arbetsmiljö, kvalitet och patientsäkerhet.

Vi erbjuder Dig en möjlighet att tillsammans med oss vara med och utveckla och leda en verksamhet med många goda krafter, hög kompetens och ett stort engagemang för patienterna.  Vår grundtanke är att se barnets perspektiv i vården och att sätta barnet och familjen i fokus. I det arbetet har du som chef ett stort inflytande.

Du ingår i omvårdnadsområdets ledningsgrupp och i den stora ledningsgruppen för hela verksamhetsområdet Högspecialiserad barnmedicin och barnkirurgi. Vi är en härlig grupp där våra chefer samarbetar tätt och stöttar varandra. Vi har arbetsmiljö där nya idéer och åsikter välkomnas.

Vi söker

  • Dig som drivs av ett starkt engagemang för barnen och familjen samt av lust och engagemang för att utveckla vården.
  • Dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare som har en förmåga att se helheten.
  • Dig som är resultatinriktad, samt har god förmåga att kommunicera, engagera och skapa ett positivt arbetsklimat med delaktighet och samarbete.
  • Dig som är ett föredöme genom personlig omtanke om dina medarbetare och som tycker mycket om att lyfta andra människor, ta vara på deras kunskap samt stimulera och entusiasmera deras utveckling.
  • Dig som har klinisk kunskap från omvårdnadsarbete kring barn och/eller av våra patienters sjukdomar.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har en akademisk utbildningsnivå minst motsvarande kandidatexamen (gärna magister).

Vi ser gärna att du har tidigare chefserfarenhet eller annan ledarskapserfarenhet.  

Erfarenhet av att planera och optimera öppenvårdsflöden är väl meriterande.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar –

Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest. karolinska@regionstockholm.se


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till barnmottagning i Solna och Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset