medrek.se

Omvårdnadschef till barnregionvårdsavdelning i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Omvårdnadschef till barnregionvårdsavdelning i Huddinge

 Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård med barnet och familjen i fokus? 
 
Har du tidigare erfarenhet av barnsjukvård och ledarskap så har vi tjänsten för dig!
 
Vi erbjuder  
Vi erbjuder Dig en möjlighet att tillsammans med oss vara med och utveckla vården för de barnpatienter som vårdas på vår avdelning. Vår grundtanke är att se barnets perspektiv i vården och att sätta barnet och familjen i fokus. I det arbetet har du som chef ett stort inflytande. 
Vi erbjuder dig ett utmanade och utvecklande jobb där du ingår i ett sammanhang och får stöd för att klara av uppdraget och utveckla ditt eget ledarskap. Vi erbjuder också en arbetsmiljö där goda idéer för utveckling fångas upp och ett stöd i att driva arbetet framåt.

Om oss
Vår avdelning ligger på Astrid Lindgrens barnsjukhus,
Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge 
 
Vi utreder och behandlar barn med blod -, lever - och njursjukdomar i åldrarna från nyfödd till det år de fyller 18. Det kan vara kroniskt sjuka barn , akut sjuka barn eller barn som transplanterats.
Hit kommer bl.a. barn för dialys, barn med tumörsjukdomar som behandlas med cytostatika,  eller barn med immunbrister. Patienterna och familjerna är ofta återkommande och vi är därför extra måna om barnperspektivet, delaktighet och kontinuitet.
 
Avdelningen ingår i patientområde Högspecialiserad Barnkirurgi och Barnmedicin som förutom vår avdelning också har ytterligare två vårdavdelningar, mottagningar och dagvård både i Solna och Huddinge
 
Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar  - Medmänsklighet  - Helhetssyn.
 
Om tjänsten
Som omvårdnadschef är Du första linjens chef för en grupp medarbetare och har som ansvar att, i nära samarbete med patientflödeschefer och vårdenhetschef, löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna. Du ansvarar för att rätt kompetens och bemanning finns i din grupp av omvårdnadspersonal för att säkerställa god vård. Till din hjälp har du bland annat bemanningsassistent, områdesansvariga sjuksköterskor, koordinator och avdelningsfarmaceut. 
 
Vi söker 

  • Dig som drivs av ett starkt engagemang för barnen och familjen samt av lust och engagemang för att utveckla vården. 
  • Dig som är en handlingskraftig, inspirerande och samarbetsorienterad ledare. 
  • Dig som är resultatinriktad, samt har god förmåga att kommunicera, engagera och skapa ett positivt arbetsklimat med delaktighet och samarbete. 
  • Dig som är ett föredöme genom personlig omtanke om dina medarbetare och som tycker mycket om att lyfta andra människor, ta vara på deras kunskap samt stimulera och entusiasmera deras utveckling.

Kvalifikationer 
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna specialist (magister) och du har tidigare chefs- och/eller ledarskapserfarenhet. Klinisk kunskap från omvårdnadsarbete kring barn är meriterande.
 
Varmt välkommen med Din ansökan!

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till barnregionvårdsavdelning i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset