medrek.se

Omvårdnadschef till Buk, Neuro och ÖNH-operation inriktning Bukoperation

Regioner
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Omvårdnadschef till Buk, Neuro och ÖNH-operation inriktning Bukoperation

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?  

Vi söker nu en omvårdnadschef till oss inom Funktionsenhet (FE) bukoperation.

Vårt område består av anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad, minimalinvasiv, robotassisterad samt öppen nedre abdominell kirurgi. FE Buk är en av två enheter inom vårt Funktionsområde med cirka 90 medarbetare och verksamheten arbetar tillsammans med patientflöden i Tema Cancer. Robotassisterad kirurgisk verksamhet är ett starkt utvecklings- och innovationsområde.

Vi erbjuder  

Vi erbjuder en unik möjlighet att vara med och utveckla operationssjukvården med förankring inom Perioperativ medicin. Du får ett sammanhållet ansvar för vård, forskning och utbildning samt budgetansvar inom vårdytan.  

Vi arbetar i nya lokaler med toppmodern operationsmiljö.  

Inom Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) erbjuder vi dig chefstöd i form av individuell utbildningsplan för att du ska kunna leva upp till ansvaret som följer med denna chefstjänst.  

Om tjänsten  

Som omvårdnadschef leder du arbetet och är förstalinjechef och ledare för specialistsjuksköterskor inom operation och anestesi samt för undersköterskor, totalt cirka 25 medarbetare. Du är arbetsgivarens företrädare vad gäller kvalitets-, personal- och ekonomifrågor. Genom ditt ledarskap stöttar du medarbetarna i deras arbete och du utvecklar tillsammans med dem verksamheten.  

Som vår nya omvårdnadschef ansvarar du för: 

  • Arbetsmiljö - där du har ett långtgående ansvar, både för den fysiska och den psykiska arbetsmiljön. Det finns många lagar, förordningar och avtal att följa och du förväntas arbeta systematiskt med arbetsmiljön och skapa rutiner tillsammans med övriga chefer inom vårdytan, för att på så vis skapa en hållbar arbetsplats. 
  • Personalrekrytering - säkerställa rätt kompetens och bemanning för att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare och deras arbetsmiljö. 
  • Produktionsresultat - tre omvårdnadschefer delar på ansvaret för operationsavdelningens uppdrag inom bukkirurgi samt brachyverksamheten. 
  • Ekonomi - i nära samarbete med controller har du ansvar för kostnadsutvecklingen på din enhet.  

Vi arbetar flödesinriktat och det interprofessionella lärandet och samarbetet skall prägla arbetet i vardagen. Som omvårdnadschef rapporterar du direkt till vårdenhetschef.  

Vi söker  

Vi söker dig som vill vara med och leda verksamheten inom funktion PMI och Karolinska in i framtiden.  

Du är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och en förmåga att se helheten. Du har en gedigen klinisk kunskap från omvårdnadsarbete och drivs av ett starkt engagemang för att leda kontinuerligt utvecklingsarbete inom just vården av bukkirurgiska patienter inklusive robotkirurgi.  

Du arbetar strategiskt med omvärldsbevakning och skapar kontaktytor både inom och utom Karolinska Universitetssjukhuset.  

Vi värdesätter egenskaper som strategisk förmåga och nytänkande, där lyhördhet och tydlighet är en viktig del, samt förmåga att omsätta sjukhusets visioner och mål till verksamhetsnivå. Det är också viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är en förebild i organisationen och har en förmåga att engagera och skapa delaktighet.  

Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppdrag med medarbetaransvar och att du har kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning.  

För att lyckas i rollen har du kunskap och en förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som i sin tur möjliggör forskning och utbildning.  

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.  

Kvalifikationer  

Vi vänder oss till dig som är utbildad specialistsjuksköterska inom operation eller anestesi eller som har annan likvärdig specialistutbildning som sjuksköterska. Du har en akademisk orientering och en utbildningsnivå motsvarande minst kandidatexamen. Vi ser det som meriterande om du har magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning, men det är inget krav.  

Erfarenhet av uppdrag med medarbetaransvar och en kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning är meriterande.  

Ansökan  

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.  

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.  

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  • Personligt brev  
  • CV  
  • Övriga bilagor  
  • Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Ann-Britt Johansson
Vårdenhetschef Buk, neuro och ÖNH operation, Solna
08-517 773 72
ann-britt.j.johansson@sll.se

Johanna Bälter 

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Buk, Neuro och ÖNH-operation inriktning Bukoperation

Karolinska Universitetssjukhuset