medrek.se

Omvårdnadschef till FO Pre- och Postoperativ vård samt smärtvård i Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Omvårdnadschef till FO Pre- och Postoperativ vård samt smärtvård i Solna

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?

Pre- och Postoperativ vård är ett funktionsområde (FO) inom Karolinskas Funktion Perioperativ vård och Intensivvård (PMI), med verksamhet i både Solna och Huddinge. Vi vårdar cirka 20 000 patienter både före och efter operation, och har öppet dygnet runt. Inom verksamheten i Huddinge vårdas även barn. I enheten ingår också anestesimottagningen samt enheten för Postoperativ smärta.

Vi erbjuder
Som omvårdnadschef inom PMI har du en mycket viktig roll som förstalinjechef och ledare för omvårdnadspersonalen inom funktionsområdet. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att skapa något nytt, med stark förankring i universitetssjukvård, patientens resa genom vården och patientens delaktighet!

Om tjänsten
I den här rollen blir du närmaste chef till cirka 28 medarbetare. Du har tillsammans med tre omvårdnadschefer och en vårdenhetschef ansvar för integration av vård (utfall, kvalitet och produktion), forskning och utbildning samt resursförbrukning/kostnad inom vårdytan. I nära samarbete med vårdenhetschef och funktionsenhetschef förväntas du att löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna.

Du ansvarar tillsammans med övriga chefer inom enheten för att säkerställa så att omvårdnadspersonalen har rätt kompetens och bemanning för att kunna vårda patienterna inom funktionsområdet, och arbetar för att ge medarbetarna rätt förutsättningar för arbetet i flödet. I rollen ingår ansvar för budget och verksamhetsplan samt arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Denna tjänst är placerad inom funktionsenhet Pre- och postoperativ vård i Solna.

Vi söker
Vi vänder oss till dig, sjuksköterska, med gedigen klinisk kunskap från omvårdnadsarbete. Du har ett starkt engagemang för att leda verksamhetens kontinuerliga utveckling och skapa den bästa vården för funktionsområdenas patienter.

Vi värdesätter egenskaper som strategisk förmåga och nytänkande, samt förmåga att omsätta sjukhusets visioner och mål till verksamhetsnivå.

Det är också viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, där lyhördhet och tydlighet är en viktig del. Du är en förebild i organisationen och har förmåga att engagera och skapa delaktighet hos dina medarbetare.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi bästa vården.

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska med flerårig arbetslivserfarenhet inom yrket
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- Tidigare chefserfarenhet är meriterande, liksom magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor
  4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till FO Pre- och Postoperativ vård samt smärtvård i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset