medrek.se

Omvårdnadschef till Funktionsområde Pre- och Postoperativ vård i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Omvårdnadschef till Funktionsområde Pre- och Postoperativ vård i Huddinge

Pre- och Postoperativ vård är ett funktionsområde inom Karolinskas Funktion Perioperativ vård och Intensivvård (PMI), med verksamhet i både Solna och Huddinge. Vi vårdar cirka 20 000 patienter både före och efter operation, och har öppet dygnet runt. Inom verksamheten i Huddinge vårdas även barn. I enheten ingår också anestesimottagningen samt enheten för Postoperativ smärta.

Vi erbjuder

Prepostop i Huddinge står inför en spännande förändring i form av flytt till helt nya lokaler under våren 2020. Planeringen och ombyggnationen av våra nya pre-och postoperativa avdelningar pågår för fullt, och arbetet pågår med att ta fram de arbetssätt som ska användas i de nya lokalerna. I samband med flytten går vi från 42 till 44 vårdplatser fördelade på två avdelningar med 22 vårdplatser i varje. Vi erbjuder dig med andra ord en unik möjlighet att vara med och skapa något nytt!

Om tjänsten

Som omvårdnadschef hos oss har du en mycket viktig roll som förstalinjechef och ledare för omvårdnadspersonalen inom funktionsområdet. Du är chef över upp till cirka 25 medarbetare och ansvarar tillsammans med övriga chefer för integration av vård, kvalitet, utbildning, forskning och ekonomi inom enheten.

Tillsammans med tre omvårdnadschefskollegor och din överordnade vårdenhetschef ansvarar du för integration av vård (utfall/kvalitet/produktion) och FoU samt för resursförbrukning/kostnad inom vårdytan. Du förväntas löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna i nära samarbete med övriga chefer.

I rollen ingår även att tillsammans med övriga chefer inom enheten att säkerställa att rätt kompetens och bemanning finns med omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas inom funktionsområdet, samt att ge medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet i flödet. Du ansvarar för budget och verksamhetsplan och har arbetsmiljöansvar för både den fysiska och den psykosociala arbetsmiljön utifrån ditt mandat som omvårdnadschef.

Du rapporterar till vårdenhetschefen för funktionsområde Pre- och Pre- och Postoperativ vård i Huddinge.

Vi söker dig som drivs av ett starkt engagemang för att leda arbetet med kontinuerlig utveckling för Prepostop:s patienter.

Vi värdesätter egenskaper som strategisk förmåga och nytänkande. Det är också viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, där lyhördhet och tydlighet är en viktig del.

Du är en förebild i organisationen och har en förmåga att engagera och skapa delaktighet. Därtill har du förmåga att omsätta sjukhusets visioner och mål till verksamhetsnivå.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi bästa vården.

Kvalifikationer
- Legitimerad sjuksköterska med akademisk orientering och gedigen klinisk kunskap från omvårdnadsarbete

Tidigare chefserfarenhet är meriterande. Vi ser även positivt på om du har magisterexamen.

Varmt välkommen att söka!

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Funktionsområde Pre- och Postoperativ vård i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset