medrek.se

Omvårdnadschef till Intensivvården i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Omvårdnadschef till Intensivvården i Huddinge

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Vi söker nu en Omvårdnadschef till Intensivvården i Huddinge, som är en sektion inom den medicinska enheten (ME) Intensivvård och Thoraxoperation.

Om oss

Intensivvården i Huddinge är en del av Funktion PMI som är Karolinska Universitetssjukhusets samlade organisation för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna samt högspecialiserad smärtvård. Genom högkvalitativ och innovativ vård i nära samverkan med sjukhusets övriga verksamheter, klinisk forskning samt utbildning tillsammans med Karolinska Institutet, bidrar PMI med högspecialiserad kompetens, säker behandling och avancerad metodik för dagens och morgondagens patienter.

Intensivvården i Huddinge har upp till 16 platser och bedriver avancerad allmän intensivvård samt intensivvård specialiserad mot transplantation, leversvikt och infektion för patienter i alla åldrar, inklusive avancerad barnintensivvård efter levertransplantation. Enheten har totalt cirka 120 anställda sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande, stimulerande och utvecklande ledningsuppdrag i en högkvalitativ och innovativ vårdmiljö i framkant. 

Som omvårdnadschef för intensivvården i Huddinge ingår du i ett nätverk med kompetenta chefskollegor i ett klimat där goda idéer tas tillvara på och där du ges möjlighet att växa i din roll som chef och ledare. 

Vidare erbjuder vi en arbetsmiljö med stark förankring i universitetssjukvård med möjlighet att driva omvårdnaden framåt för de allra svårast sjuka patienterna i landet. Hos oss är du med och utvecklar Sveriges största intensivvårdsorganisation in i framtiden!

Självklart får du också ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Som omvårdnadschef har du en viktig roll som förstalinjechef och ledare för omvårdnadspersonalen. Du ansvarar tillsammans med övriga chefer inom enheten för att skapa mesta möjliga värde för våra patienter samt för att skapa medarbetarengagemang i en verksamhet som ständigt utvecklas och förändras. Tillsammans med dina omvårdnadschefskollegor har har du ett sammanhållet ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet/produktion), forskning och utbildning samt resursförbrukning och kostnad inom vårdytan.

Tillsammans med övriga chefer inom enheten säkerställer du att det finns rätt kompetens och bemanning utefter våra patienters behov samtidigt som du ger medarbetarna de förutsättningar som krävs för att ge patienterna i flödet den bästa vården.  

Du har ett särskilt ansvar för att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och forskning och förväntas, i samarbete med övriga chefer, fortlöpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna inom vår verksamhet. 

Du ansvarar för ekonomi och verksamhetsplan samt har ett arbetsmiljöansvar för den fysiska- såväl som den psykosociala arbetsmiljön, vilken präglas av våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet – Helhetssyn.

Vi söker  

Vi söker dig som vill vara med och leda verksamheten inom Funktion PMI och Karolinska in i framtiden.  

Du är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och förmåga att se helheten. Du drivs av ett starkt engagemang för att leda arbetet med kontinuerlig utveckling av vården för den medicinska enhetens patienter.  

Du arbetar strategiskt med omvärldsbevakning och skapar interna såväl som externa kontaktytor.

Vi värdesätter egenskaper som strategisk förmåga och nytänkande där lyhördhet och tydlighet är en viktig del samt förmåga att omsätta sjukhusets visioner och mål till verksamhetsnivå. Det är också viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är en förebild i organisationen och har en förmåga att engagera och skapa delaktighet.  

För att lyckas i rollen har du kunskap och en förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som möjliggör forskning och utbildning.  

Vi ser det som en självklarhet att du delar vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.  

Kvalifikationer

Krav:

- Akademisk orientering och en utbildningsnivå motsvarande minst kandidatexamen

- Gedigen klinisk kunskap från omvårdnadsarbete

Meriterande:

- Erfarenhet av uppdrag med medarbetaransvar och har kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning

- Magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning

Urval sker löpande och intervjuer kan komma att ske redan under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.  

Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Pauline Rylander Hagson 
Vårdenhetschef Intensivvård Huddinge
contacticon phone 08-585 803 07
contacticon mobile 072-581 58 16

Fackliga representanter
Läkarföreningen: Niklas Grevfors, tel. 08-123 948 33 / Mitua Mehra, mitua.mehra@sll.se
Vårdförbundet: Mira Nyberg, tel. 08-585 803 52
Vision: Jill Gradin, tel. 08-517 762 70
Kommunal: Rune Engleskär, tel. 08-585 803 69
Ledarna: Birgitta Andersson, Birgitta.k.andersson@sll.se

Referensnummer
170692

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Intensivvården i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset