medrek.se

Omvårdnadschef till Intermediäravdelning i Huddinge

Regioner
Utgår

2019-01-18

Ansök nu

Omvårdnadschef till Intermediäravdelning i Huddinge

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?

Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 

Läs mer om vår förändringsresa och nya organisation

Vi erbjuder  

Detta är en unik möjlighet att vara med att skapa något nytt inom omvårdnad och i ett nära samarbete med vårdenhetschefen förväntas du att löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna för aktuella patientflöden inom intermediäravdelningen. För schemaläggning och bemanningsplanering har du stöd av en bemanningsassistent. Som omvårdnadschef på IMA ingår du även i en ledningsgrupp tillsammans med övriga omvårdnadschefer inom patientområdet.  

Om tjänsten  

Du kommer vara anställd inom Patientområde Övre Buk. Inom området behandlas patienter med Esofagus/ventrikelcancer, levercancer, pankreascancer och leversjukdomar. Behandlingsmetoderna omfattar såväl kirurgi som medicinsk onkologisk behandling samt strålbehandling med patientresultat på nationell och internationell toppnivå. Vi arbetar i multidisciplinära team. Många av patienterna kommer att vara aktuella för behandling inom ramen av kliniska studier då vi lägger stor vikt vid terapiutveckling inom samtliga diagnoser.  

Funktionsområde IMA (intermediäravdelningen) är en postoperativ avdelning med övervakning av patienter som just genomgått större kirurgi i området övre buk. Idag har IMA 6 vårdplatser under veckan och 4 vårdplatser under helgen. Vårdtiden är cirka två till fyra dagar innan patienten flyttas till vårdavdelning. Vi arbetar i omvårdnadsteam med en mix av sjuksköterskor och undersköterskor.  

Som omvårdnadschef ansvarar du för att:  

-Det finns rätt kompetens och bemanning av omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas inom vårdytan  

-Ge medarbetarna rätt förutsättningar för omvårdnadsarbetet inom vårdytan  

-Bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och forskning  

-Budget, verksamhetsplan och arbetsmiljö, både den fysiska och psykosociala  

Vi söker  

Vi söker dig som vill leda och utveckla omvårdnad inom funktionsområde IMA, Huddinge. Det är viktigt att du har en humanistisk värdegrund. Vidare är du ihärdig och har god problemlösningsförmåga och lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och tillvägagångssätt.  

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa förtroende hos dina medarbetare och stödjer, bidrar och motiverar dem till utveckling. Du har förmåga att tillvarata medarbetarnas individuella styrkor och skapa engagemang i arbetsgruppen. Slutligen bör du vara ansvarstagande och motiveras av att driva och vidareutveckla dina arbetsuppgifter. Du har stor klinisk kunskap från omvårdnadsarbetet och är lyhörd för vårdytans patientgrupper. Du har lätt för att samarbeta och är ödmjuk med tanke på att du kommer att ha breda kontaktytor med såväl chefskollegor som övriga anställda i verksamheten.  

Kvalifikationer  

Du är legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet med fördel inom intensivvård/anestesi. Vi ser gärna att du som söker har tidigare chefs- eller ledarerfarenhet samt relevant specialistutbildning.  

Välkommen att söka tjänsten som omvårdnadschef!  

Hälsningar Vårdenhetschef Katarina Bragderyd     

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Katarina Bragderyd 

Chef, hälso- och sjukvård
 08-517 728 48
 0725-98 13 24

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Marianne Westin, marianne.westin@sll.se. Tel 0701671435

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Intermediäravdelning i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset