medrek.se

Omvårdnadschef till Klinisk fysiologi, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-19

Ansök nu

Omvårdnadschef till Klinisk fysiologi, Huddinge

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?

Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 

Läs mer om vår förändringsresa och nya organisation 

Vi söker en ledare som vill leda och utveckla verksamheten och medarbetarna inom funktionsområdet Klinisk Fysiologi i Huddinge, tillhörande Funktion Bild och Funktion. 

Om tjänsten 

I rollen som omvårdnadschef hos oss är du närmaste chef för främst våra biomedicinska analytiker och undersköterskor, cirka 25 personer. I uppdraget ingår att leda och fördela det dagliga arbetet inom gruppen i kombination med viss klinisk tjänstgöring. Du är arbetsgivarens företrädare vad gäller kvalitet-, personal- och ekonomifrågor. Genom ditt ledarskap och utifrån Karolinskas värdegrund stöttar du medarbetarna i deras arbete och du utvecklar tillsammans med dem verksamheten. 

I nära samarbete med övriga chefer inom funktionsområdet förväntas du löpande förbättra rutinerna och arbetsmiljön för att på så viss skapa en hållbar arbetsplats. Du har även ansvar för ansvarsfullt resursutnyttjande. 

Du ansvarar och säkerställer bemanning samt du ger medarbetarna de rätta förutsättningar och kompetensutveckling som krävs för arbetet. I uppdraget ingår också att stödja och bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och forskning. 

Som omvårdnadschef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar direkt till funktionsområdeschef. Inom Bild och Funktion erbjuder vi dig också chefstöd i form av individuell utbildningsplan för att du ska kontinuerligt utvecklas i din ledarroll. 

Om arbetsplatsen 

Funktionsområde Klinisk Fysiologi på Karolinska Universitetssjukhuset är en av de största fysiologiklinikerna i landet där vård, forskning och utbildning är viktiga delar. Kliniken har ett stort kunnande, dynamiskt arbetsklimat med stora kontaktytor gentemot övriga specialiteter såväl som nationell och internationell forskning och utveckling. Vi är cirka 80 medarbetare och verksamhet bedrivs i Solna och Huddinge. Kliniken erbjuder både basal och högspecialiserad patientbunden diagnostik.  

Vårt utbud av undersökningsmetoder är stort: ultraljudsdiagnostik avseende hjärta och kärl med 3D/4D möjlighet, hjärtMR-diagnostik, nuklearmedicinsk hjärt-/lungdiagnostik med SPECT/CT-utrustning, arbets- och lungfysiologi samt hemodynamik. Samarbete med andra verksamheter kring hjärtCT-diagnostik. 

Vi arbetar i en akademisk vårdmiljö och uppmuntrar deltagande i forskning och utbildning som är en integrerad del av vår verksamhet.  

Vi söker 

Vi söker dig som är engagerad, tydlig, har lätt att samarbeta och motivera dina medarbetare samt kan medverka till att skapa en god, professionell stämning på arbetsplatsen. Du bör ha god förmåga att leda systematiskt förbättringsarbete och se helheten så att Klinisk Fysiologi kan fungera så effektiv som möjligt. Dessutom behöver du kunna skapa och upprätthålla ett gott samarbete med andra enheter inom och utanför Bild och Funktion för effektivt omhändertagande av våra patienter. 

Kvalifikationer  

Utbildning som biomedicinsk analytiker är ett krav. Erfarenhet av uppdrag med medarbetaransvar och en kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning är meriterande. Vi ser det som meriterande om du har magisterexamen eller tidigare erfarenhet från forskning men det är inget krav.  

Mycket välkommen att ansöka!  

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Maria Eriksson 
Funktionsområdeschef
 08-517 756 44
 070-0891381

Fackliga representanter

Vårdförbundet: Sarah Andersson, sarah.v.andersson@sll.se

Läkarföreningen: Adrian Gonon, adrian.gonon@sll.se

Kommunal: Mikael Meijer, mikael.meijer@sll.se

 

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Klinisk fysiologi, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset