medrek.se

Omvårdnadschef till Långtidsintensiven (LIVA) Barn PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård)

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-25

Ansök nu

Omvårdnadschef till Långtidsintensiven (LIVA) Barn PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård)

Vill du vara med och leda vår unika avdelning?
LIVA är en avdelning inom Barn PMI som inriktar sig på barn med behov av trakeostomi och långvarigt behov av andningsunderstöd. Förutom vård och omhändertagande av barnet bedrivs även utbildning av föräldrar och personliga assistenter så att barnet kan komma hem till familjen.

LIVA har även en mottagningsverksamhet där våra trakeostomerade barn kommer för till exempel uppföljning eller byte av trakealkanyl.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att få vara med och leda LIVA. Som omvårdnadschef leder du arbetet och är första linjens chef för omvårdnadspersonalen. Du ansvarar och säkerställer att det finns rätt kompetens och bemanning av omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas på LIVA. Du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet.

Du har ansvar för att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och forskning. I rollen ingår ansvar för budget och verksamhetsplan. Du har ett arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Du arbetar nära vår funktionsenhetchef som är läkare. Tillsammans utvecklar och förbättrar ni arbetssätt och rutiner på LIVA. Du har också ett nära samarbete med omvårdnadscheferna på Barnintensiven (BIVA).

Vi söker
Dig som är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. Du har stor klinisk kunskap från omvårdnadsarbete och är lyhörd för våra patientgrupper.

Vi ser att du har erfarenhet från roller som innefattar medarbetaransvar och besitter kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning. För att lyckas i rollen har du kunskap och en förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som möjliggör forskning och utbildning.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.

Kvalifikationer
Krav:

  • Akademisk orientering och en utbildningsnivå motsvarande minst kandidatexamen.

Meriterande:

  • Magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning
  • Tidigare arbete inom barnsjukvård och/eller andningsvård.

Ansökan

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

 

När vi har mottagit dina ansökningshandlingar kommer du att få en bekräftelse skickad till den e-postadress som du har angivit. Till samma e-postadress kommer du även att få ett mejl med en länk till testerna. 

 

Observera att din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna. Sista ansökningsdag är också sista dag att genomföra testerna. 

 

Urvalsprocessen kommer att påbörjas först efter att ansökningstiden är slut. 

 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 

 

1. Personligt brev 

 

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter) 

 

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall

 

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma) 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Långtidsintensiven (LIVA) Barn PMI (Perioperativ Medicin och Intensivvård)

Karolinska Universitetssjukhuset