medrek.se

Omvårdnadschef till ME Perioperativ vård Solna Bukoperation

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Omvårdnadschef till ME Perioperativ vård Solna Bukoperation

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Vi söker nu en omvårdnadschef som vill leda Bukoperations fortsatta utvecklingsresa.

Om oss

Bukoperation består av anestesi- och operationsverksamhet inom högspecialiserad, minimal invasiv, robotassisterad samt öppen nedre abdominell kirurgi. Vi är en av två enheter, den andra är trauma-/akutoperation som vi samarbetar med och vi har totalt cirka 90 medarbetare. Vi arbetar nära tillsammans med patientflödena inom Tema Cancer från vilka merparten av våra patienter kommer.

Vi erbjuder  

Välkommen till en verksamhet på frammarsch! Robotassisterad kirurgisk verksamhet är ett starkt utvecklings- och innovationsområde. Vår verksamhet bedrivs i nya lokaler med teknik i framkant och vi arbetar med unika operationsmetoder. Vi erbjuder en unik möjlighet för dig att vara med och leda och utveckla operationssjukvården med förankring inom perioperativ medicin. Vi arbetar flödesinriktat och strävar efter att interprofessionellt lärande och samarbete ska prägla arbetet i vardagen.  

Du får som chef ett sammanhållet ansvar för vård, forskning och utbildning samt budget inom vårdytan. Inom Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) erbjuder vi dig individuellt chefstöd genom av bland annat en utbildningsplan, för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att kunna leva upp till ansvaret som följer med denna chefstjänst.

Om tjänsten  

Som omvårdnadschef leder du arbetet och är förstalinjechef och ledare för specialistsjuksköterskor inom operation och anestesi samt för undersköterskor, totalt cirka 25-30 medarbetare. Arbetsgruppen har hög kompetens och trivs bra ihop.

Du är arbetsgivarens företrädare vad gäller kvalitets-, personal- och ekonomifrågor. Detta innebär att du bland annat ansvarar för:

  • Arbetsmiljö - du säkrar att lagar, förordningar och avtal följs och förväntas arbeta systematiskt med arbetsmiljön. Tillsammans med övriga chefer inom vårdytan säkrar du at ni har rutiner för att upprätthålla en hållbar arbetsplats, både ur ett fysiskt och ett psykosocialt perspektiv.
  • Rekrytering av personal - säkerställa rätt kompetens och bemanning för att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare och deras arbetsmiljö. 
  • Produktionsresultat - tre omvårdnadschefer delar på ansvaret för operationsavdelningens uppdrag inom bukkirurgi 
  • Ekonomi - i nära samarbete med controller ansvarar du för kostnadsutvecklingen på din enhet.  

Genom ditt ledarskap stöttar du medarbetarna i deras arbete och utvecklar verksamheten tillsammans med dem.

Vi söker  

Vi söker dig som vill vara med och leda verksamheten inom Funktion PMI och Karolinska in i framtiden.  

Du är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och en förmåga att se helheten. Du har en gedigen klinisk kunskap från omvårdnadsarbete och drivs av ett starkt engagemang för att leda kontinuerligt utvecklingsarbete inom just vården av bukkirurgiska patienter inklusive robotkirurgi.  

Vi värdesätter egenskaper som strategisk förmåga och nytänkande, där lyhördhet och tydlighet är en viktig del, samt förmåga att omsätta sjukhusets visioner och mål till verksamhetsnivå. Det är också viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är en förebild i organisationen och har en förmåga att engagera och skapa delaktighet.  

Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppdrag med medarbetaransvar och att du har kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning.  

Du arbetar strategiskt med omvärldsbevakning och skapar kontaktytor både inom och utom Karolinska Universitetssjukhuset.  

För att lyckas i rollen har du kunskap och en förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som i sin tur möjliggör forskning och utbildning.  

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.  

Kvalifikationer  

Vi vänder oss till dig som är utbildad specialistsjuksköterska inom operation eller anestesi eller som har annan likvärdig specialistutbildning som sjuksköterska. Du har en akademisk orientering och en utbildningsnivå motsvarande minst kandidatexamen. Vi ser det som meriterande om du har magisterexamen.  

Erfarenhet av uppdrag med medarbetaransvar och en kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning är meriterande.  

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV
  3. Övriga bilagor
  4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till ME Perioperativ vård Solna Bukoperation

Karolinska Universitetssjukhuset