medrek.se

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Vi arbetar på Karolinska enligt våra värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn och självklart ska du som chef och medarbetare dela dessa värderingar. Vårt förhållningssätt till våra kollegor är att ”Tillsammans är vi Karolinska” vilket innebär att vi har ett gemensamt ansvar för att alla verksamheter inom sjukhuset ska lyckas.

Vi söker nu en omvårdnadschef till Mottagning hörselrehabilitering Rosenlund, mitt i centrala Stockholm.

Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande för oss på Karolinska Universitetssjukhuset. Nu söker vi dig som vill vara med och leda våra team med patienten i fokus.

Om tjänsten  
Vårt uppdrag är att ge en utvidgad hörselrehabilitering till vuxna. Du kommer vara första linjechef för mottagningen. Du leder, fördelar och ansvarar för det operativa arbetet. För att säkerställa ett närvarande ledarskap och en klinisk förankring ingår en viss del klinisk tjänstgöring. Du rapporterar till vårdenhetschef som kommer att vara din närmaste chef. Vårt mål är att möta förväntningarna om en individanpassad vård av högsta standard. Som omvårdnadschef kommer du vara med och utveckla verksamheten. Här ges unika möjligheter till att utöva multiprofessionell vård för patienter som är i behov av rehabiliterande insatser.

I ditt uppdrag som omvårdnadschef ansvarar du för:
- Att leda och utveckla verksamheten genom att arbeta med ett tydligt- coachande och transparant ledarskap.
- Att skapa en god och uppmuntrande arbetsmiljö.
- Att säkerställa kompetens och bemanning för att säkra att uppdraget utförs med hög kvalitet.
- Verksamhetsplan och budget samt ansvarar även för produktionsutfall inom enheten.
- Att medarbetare har de förutsättningar som krävs för arbetet samt bereda möjlighet för vårdutveckling och -forskning.

Du kommer ha ett nära samarbete med omvårdnadschef vid barnhabilitering men också nära samarbete med sektionschef samt vårdenhetschef och har regelbunden kontakt och avstämning med dem. Du ingår i nätverk med övriga omvårdnadschefer inom Öron Näsa Hals Hörsel och Balans.

Vi söker
En handlingskraftig och driven ledare som är lyhörd för patientgruppernas behov. Du förväntas vara ett föredöme, visa personlig omtanke, motivera och inspirera dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen. Du har en förmåga att se helheten och lätt för att samarbeta med andra.

Kvalifikationer 
Krav:
- Kompetens inom audiologi
- Akademisk orientering med en utbildningsnivå motsvarande kandidatexamen gärna inom ledarskap och eller audiologi.

Meriterande:
- Erfarenhet från medarbetaransvar och dokumenterad erfarenhet av ledning, styrning och förbättringsarbete.
- Magisterexamen

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) och en vårdadministrativ enhet. Tema Akut och reparativ medicin fokuserar både på akutsjukvård med komplett omhändertagande av den akut sjuka patienten samt högspecialiserad vård. I uppdraget ingår även att säkerställa forskning och utbildning inom dessa områden.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Omvårdnadschef till Mottagning hörselrehabilitering Rosenlund

Regioner
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb