medrek.se

Omvårdnadschef till Neurofysiologi Huddinge, Bild & Funktion

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-09

Ansök nu

Omvårdnadschef till Neurofysiologi Huddinge, Bild & Funktion

Vi erbjuder
Karolinska Universitetssjukhusets Bild och Funktion erbjuder möjligheten att jobba med specialiserad och högspecialiserad vård inom neurofysiologi i en miljö präglad av närheten till forskning och utbildning.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som omvårdnadschef på ME (Medicinsk Enhet) Neurofysiologi. Det är en spännande och lärorik arbetsplats, där du får möjlighet att bidra med din kunskap och erfarenhet för våra medarbetare och patientens bästa, både strategiskt och operativt.

Vi erbjuder dig ett professionellt men personligt och positivt arbete, där du med din personlighet och chefsstil ska leda ett team med många duktiga medarbetare. Som omvårdnadschef (OVC) leder du medarbetarna framåt. Tillsammans med din OVC-kollega driver du arbetet inom ett unikt diagnostikområde för att våra patienter ska få en god och säker diagnostik.

Om tjänsten
Som omvårdnadschef leder du arbetet och är första linjens chef för medarbetare inom din enhet. Du ansvarar för det värde som levereras för de patienter som undersöks på den aktuella enheten och har ett sammanhållet ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet/produktion) och FoU, resursförbrukning/kostnad inom enheten. I nära samarbete med sektionschefen och din OVC-kollega förväntas du att löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna för verksamhetens patientgrupper.

Du ansvarar och säkerställer att det finns rätt kompetens och bemanning med personal för de patienter som undersöks inom enheten och du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet.

I rollen ingår ansvar för budget och verksamhetsplan och du har ett arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Du rapporterar till sektionschefen.

Vi söker
Vi söker dig som är en handlingskraftig, tydlig och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. Du leder med positivitet och agerar utifrån fattade beslut. Rollen innefattar både strategiskt och operativt förändringsarbete så du bör vara nytänkande och organiserad.

För att trivas i denna roll så ser vi att du är en person som omfamnar komplexiteten i en stor organisation och kan se möjligheter i att arbeta i en föränderlig miljö och i detta kunna omprioritera och anpassa dig till vad omgivningen kräver.

Vidare ser vi att du är en ledare med integritet som har mod och tar ansvar att leda i både med och motgångar.

Som omvårdnadschef förväntas du vara ett föredöme genom att vara synlig och närvarande i verksamheten, och därmed ser vi också gärna att du tidigare jobbat inom Neurofysiologi.

Kvalifikationer
Krav

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker med flera års yrkeserfarenhet

Meriterande

  • Chefserfarenhet med ansvar för medarbetare och verksamhetsutveckling
  • Magister/ Master inom ledarskap
  • Vidareutbildning inom Neurofysiologi

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Neurofysiologi Huddinge, Bild & Funktion

Karolinska Universitetssjukhuset