medrek.se

Omvårdnadschef till ny avdelning hos Tema Åldrande!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Omvårdnadschef till ny avdelning hos Tema Åldrande!

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?

Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 

Läs mer om vår förändringsresa och nya organisation 

Vi erbjuder

En unik möjlighet att få vara med och starta upp GAVA (geriatrisk akutvårdsavdelning) som är en ny vårdavdelning med fokus på infektion med 10 vårdplatser.  

Vi är intresserade av att träffa dig för att berätta om vår verksamhet och få möjlighet att veta mer om dig och dina önskemål om en blivande arbetsplats.   

Om tjänsten

Vi söker en ledare som vill leda och utveckla verksamheten och medarbetare inom funktionsområde Den multisjuka äldre vid tema Åldrande.  

Som omvårdnadschef leder och fördelar du arbetet för sjuksköterskor och undersköterskor på avdelningen, om ca 20 medarbetare. Du är arbetsgivarens företrädare vad gäller kvalitet-, personal- och ekonomifrågor. Arbetet sker i nära samarbete med övriga chefer inom tema Åldrande och du rapporterar direkt till vårdenhetschefen.  

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn. 

Vi söker 

En engagerad och kompetent legitimerad sjuksköterska som kan hantera de utmaningar som det innebär att leda en komplex verksamhet. Du vill vara med och utveckla omvårdnaden inom tema Åldrande.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från arbete vid geriatrisk verksamhet. Det är meriterande med tidigare chefserfarenhet och önskvärt med en magisterexamen men ej nödvändigt.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Lars Robertsson 
Vårdenhetschef
 070-167 11 00

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Emma Jonsson, tel: 08-58580350
Kommunal, Kerstin Norén, tel:070-168 40 61
Läkarföreningen, Ulf Öhlund, tel: vxl 08-585 800 00
Vision, Pernilla Helmersson, 070-167129

 

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till ny avdelning hos Tema Åldrande!

Karolinska Universitetssjukhuset