medrek.se

Omvårdnadschef till Patientområde Öron Näsa Hals

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Omvårdnadschef till Patientområde Öron Näsa Hals

Nu söker vi ny omvårdnadschef till vårdenheterna vid Rosenlunds sjukhus, hörselhabilitering barn och ungdom & hörselrehabilitering Vuxen. Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård, sök då till vårt härliga team.
Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 
 
Läs mer om vår förändringsresa och nya organisation 
 
Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett av sju teman där patientområde (PO) Öron näsa hals (ÖNH) ingår. Vårdenheterna har en hög grad av specialisering och arbetet sker nära integrerat med utbildning och omvårdnadsforskning. Patientområdet ÖNH, är ett av de större inom Tema Trauma och reparativ Medicin och har flera beröringspunkter med andra teman och patientområden. Patientområdet ger unika möjligheter till att bygga och utöva värdebaserad vård. Multiprofessionell vård för patienter som behöver ett omhändertagande som kan vara av både medicinskt, kirurgiskt, tekniskt, pedagogiskt och psykosocialt. Patientgrupper inom PO ÖNH utgörs bland annat av hörselnedsättning, tinnitus, yrsel- och balansstörningar, otologiska sjukdomar, facialispares, näs- och bihålesjukdomar, mun och halssjukdomar samt benigna ÖNH-tumörer.  
 
Hörsel och Balans ingår i patientflödena Öron hörsel balans barn respektive vuxen. Hörsel- och Balansmottagningarna för diagnostik finns i Huddinge och Solna. Hörselhabilitering barn respektive hörselrehabilitering vuxen finns i Rosenlunds sjukhus, mitt i centrala Stockholm. Här sker arbetet utifrån tvärprofessionella team där stöd och insatser ges till målgruppen, barn/ungdomar och deras familjer samt till vuxna och äldre med hörselnedsättning/dövhet, tinnitus och ljudöverkänslighet. 
 
Vi erbjuder 
Vi erbjuder en unik vårdmiljö inom PO Öron näsa hals, patientflöde Öron hörsel balans barn respektive vuxen. Vårt mål är att möta förväntningarna om en individanpassad vård av högsta standard. Du kommer vara med och skapa något nytt och utveckla verksamheten, med stark förankring i värdebaserad vård och utveckling. Här ges unika möjligheter till att bygga och utöva multiprofessionell vård för patienter som är i behov av hörselhabiliterande och rehabiliterande insatser. Omhändertagande kan vara medicinska, psykosocialt, tekniska och pedagogiska insatser. 
 
Nu söker vi dig som vill vara med och leda våra framgångsrika teamarbeta med patienten i fokus! 
 
Om tjänsten 
Du kommer tillsammans med de övriga omvårdnadscheferna vara första linjechefer för den omvårdnadspersonal som arbetar vid hörselhabilitering barn och hörselrehabilitering vuxen, i ett delat ledarskap. Tillsammans ansvarar du/ni för det värde som levereras för de patienter som hörselhabiliteras och rehabiliteras, innehar ett sammanhållet ansvar för integration av vård och FoU, resursfördelning/kostnad inom enheterna. Tillsammans leder och fördelar ni arbetet inom enheterna samt ansvarar för det operativa arbetet.  
 
Du/ni arbetar i nära samarbete med vårdenhetschef och har regelbunden kontakt och avstämning med patientflödeschef. Uppdraget fördelas mellan chefskap och kliniskt aktivt arbete. 
 
I ditt uppdrag som omvårdnadschef ansvarar du bland annat för: 
Att rätt kompetens och bemanning av omvårdnadspersonal för de patienter som erbjuds hörselhabiliterande insatser vid enheten 
Att medarbetare inom enheten har rätt förutsättningar som krävs för arbetet i flödet samt bereda möjlighet för omvårdnadsutveckling och -forskning. 
 
I rollen som omvårdnadschef ingår delvis ansvar för budget och verksamhetsplan. Du innehar även ett miljöansvar för både den psykiska och psykosociala arbetsmiljön. 
 
Vi söker 
Vi söker nu dig som har formell kompetens inom audiologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habiliterings och rehabiliteringsarbete. Du är handlingskraftig, driven ledare och lyhörd för patientgruppens behov. Rollen som omvårdnadschef förutsätter erfarenhet från kliniskt arbete och att du har förmåga att se helheten. 
 
Du förväntas vara ett föredöme, visa personlig omtanke, motivera och inspirera omvårdnadspersonalen inom enheten att utvecklas i sin yrkesroll och i organisation. Du bör gärna ha erfarenhet från medarbetaransvar och dokumenterad erfarenhet av ledning, styrning och förbättringsarbete. Du har lätt för att samverka med andra och förstå vikten av samverkan ”över gränser” i sjukhusets nya matrisorganisation. 
 
Varmt välkommen att söka! 
 
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 
 
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 
 
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
 
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Kontakt
Helena Wallmon 
Vårdenhetschef
contacticon phone helena.wallmon@sll.se
contacticon mobile 073-699 45 36
Rebecca Bergqvist Knutsson 
HR-Partner
contacticon phone 08-517 729 50
contacticon mobile rebecca.bergqvist-knutsson@sll.se

Fackliga representanter
Läkarföreningen: Hanna Josefsson, hanna.josefsson@sll.se
Vårdförbundet: Charlotte Olsen, charlotte.olsen@sll.se , Ledarna: Birgitta Andersson, birgitta.k.andersson@sll.se
Lärarförbundet; Åsa Folke, asa.folke@sll.se
Vision: Carina Hedenström, carina.hedenstrom@sll.se
Sveriges ingenjörer: Ulf Olsson, ulf.olsson@sll.se

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Patientområde Öron Näsa Hals

Karolinska Universitetssjukhuset