medrek.se

Omvårdnadschef till Patientområde Rekonstruktiv ortopedi

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Omvårdnadschef till Patientområde Rekonstruktiv ortopedi

Vi söker en driven ledare som vill vara med och utveckla omvårdnaden inom högspecialiserad ortopedi.
 
Patientområde Rekonstruktiv ortopedi vårdar patienter med ryggsjukdomar, ledförslitningar, skelettdeformiteter och tumörer i muskler och skelett. Vårdavdelning B8:17 bedriver sju-dygns vård och har 10 vårdplatser. Vårt fokus består av att ge våra patienter en excellent omvårdnad och tillse att våra medarbetare har en hög kompetens.
 
Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?
Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 
 
Läs mer om vår förändringsresa och nya organisation 
 
Om tjänsten
En unik möjlighet att vara med och påverka och utveckla omvårdnaden inom våra patientflöden. Som omvårdnadschef är du första linjens chef för omvårdnadspersonalen på avdelningen. I din roll ingår att leda det dagliga arbetet och i nära samarbete med vårdenhetschef och patientområdeschef utveckla och förbättra våra arbetssätt och rutiner. Som omvårdnadschef ansvara du för: 
 
Personalrekrytering - säkerställa  rätt bemanning med rätt kompetens  
Arbetsmiljö - både för den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Att tillsamman med medarbetarna skapa rutiner för ett hållbart arbetsliv  
Kompetensutveckling - att bereda möjlighet för omvårdnadsutveckling och forskning 
Kvalitet  - kvalitetsuppföljningar, att utveckla nya arbetssätt med fokus på patientdelaktighet 
Ekonomi - att ha ett ansvarsfullt förhållningssätt till kostnader genom att prioritera och ha kontroll på kostnadsutveckling 
Produktion - det värde som levereras till våra patienter genom ett sammanhållet ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet/produktion) 
 
Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn. 
 
Vi söker 
Du är en handlingskraftig ledare med stort engagemang. Prestigelös, inspirerande och lyhörd inför våra patienter och medarbetares behov. Du förväntas vara en förebild i organisationen och ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Andra egenskaper vi värdesätter är personlig omtanke, strategisk förmåga, lyhörd och nytänkande.   
 
Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet inom slutenvård. 
Meriterande: Erfarenhet av uppdrag med medarbetaransvar samt ledarskapsutbildning. 
 
Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 
 
Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 
 
Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  
 
Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Susanne Stålenhag 
Vårdenhetschef
contacticon mobile 073-620 43 16 eller 070-7422282

Fackliga representanter
Rodrigo-Germán Araya de Castilla, 0737-45132
Madeleine Brunskog Eriksson, madeleine.brunskog-eriksson@sll.se

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Patientområde Rekonstruktiv ortopedi

Karolinska Universitetssjukhuset