medrek.se

Omvårdnadschef till Patientområde Sjuka nyfödda barn i Huddinge

Ansök nu

Omvårdnadschef till Patientområde Sjuka nyfödda barn i Huddinge

Vill du leda framtidens hälso- och sjukvård? Vi erbjuder dig nu en unik möjlighet att vara med och leda samt utveckla vården för landets minsta patienter.

 

För att bygga en långsiktigt framgångsrik verksamhet och skapa tydligt värde för patienter och samhälle har vi, genom vår verksamhetsmodell, organiserat oss utifrån patientens väg genom vården. Det innebär att vi format en tematisk organisation, det vill säga en organisation som bygger på teman och funktioner. I vår nya organisation är Barn- och Kvinnosjukvård ett utav sju teman. Temat är indelat i sex olika patientområden och två intratematiska funktionsområden.

Om oss
Inom patientområdet Sjuka nyfödda barn erbjuder vi högspecialiserad intensivvård och neonatalvård. Vi ansvarar för länets prematuritetsvård för barn födda före 32:e graviditetsveckan, all respiratorvård och kylbehandling. Vi utgör en nationell resurs inom neonatal barnkirurgi, barnkardiologi, nefrologi, hepatologi, metabola sjukdomar och neonatal neurologi. Med ett underlag på drygt 30 000 förlossningar per år i regionen och 72 vårdplatser är neonatologin vid Karolinska Universitetssjukhuset norra Europas största regioncentrum. Patientområdet har cirka 450 medarbetare.

Vår vårdfilosofi är familjecentrerad vård och Karolinska NIDCAP Training Center finns hos oss. Vi har nybyggda moderna avdelningar med möjlighet till samvård av nyförlösta kvinnor och flyttade november 2016 in i Nya Karolinska. Verksamheten är också fullt ut integrerad med en stark experimentell, epidemiologisk och klinisk forskning.

Patientområde sjuka nyfödda barn har 72 slutenvårdsplatser, neonatalhemsjukvård, öppenvårdsmottagning och Neonatalttransport-team NeoPETS. Slutenvården är uppdelad på neonatal intensivvård och neonatalvårdsavdelningar. Verksamheten bedrivs på våra enheter Danderyd, Huddinge och Solna.

Om tjänsten
I uppdraget kommer du att ha förstalinjens chefsansvar för omvårdnadspersonal, samarbeta med Patientflödeschefer (PFC:er) inom våra patientflöden och rapportera till Vårdenhetschefen (VEC). För omvårdnadsutveckling finns även en omvårdnadsansvarig (OVA) på patientområdesnivå som du kommer att arbeta i nära samarbete med.

Du ansvarar för det värde som levereras för de patienter som vårdas på den aktuella vårdytan och har ett sammanhållet ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet/produktion) och FoU, resursförbrukning/kostnad inom vårdytan. I nära samarbete med patientflödescheferna förväntas du att löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna för aktuella patientflöden.

Du ansvarar och säkerställer så att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas inom vårdytan och du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för arbetet i flödet. Du har ett särskilt ansvar för att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och -forskning. I rollen ingår ansvar för budget och verksamhetsplan och du har ett arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

 

Vi söker
 
Vi söker nu omvårdnadschef (OVC) till patientområdet med placering på vår enhet i Huddinge.

Du som söker är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och som har en förmåga att se helheten. Du har stor klinisk kunskap från omvårdnadsarbetet och är lyhörd för vårdytans patientgrupper. Har erfarenhet från roller som innefattar medarbetaransvar och besitter kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning. Du är specialistutbildad sjuksköterska/barnmorska. Vi ser det som meriterande om du har en magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning med det är inget krav.

För att lyckas i rollen har du kunskap och en förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som möjliggör forskning och utbildning.

 

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.

 

Välkommen med din ansökan!

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

 

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

 

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Patientområde Sjuka nyfödda barn i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset