medrek.se

Omvårdnadschef till PMI, FO Pre- och Postoperativ vård samt smärtvård i Solna

Regioner
Utgår

2019-09-19

Ansök nu

Omvårdnadschef till PMI, FO Pre- och Postoperativ vård samt smärtvård i Solna

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?

Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten. Vår tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården. 

Funktion Perioperativ medicin & Intensivvård (PMI) är ett av fem funktionsområden i sjukhusets organisation. Pre- och postoperativ vård samt smärtvård är ett av PMI:s sju funktionsområden.

Pre- och postoperativ vård bedriver verksamhet i både Solna och Huddinge. Vi vårdar cirka 20 000 patienter både före och efter operation och har öppet dygnet runt. På vår enhet i Huddinge vårdar vi även barn. I vår verksamhet ingår också anestesimottagningen samt enheten för postoperativ smärta.

Vi erbjuder

Som omvårdnadschef inom PMI har du en mycket viktig roll som förstalinjechef och ledare för omvårdnadspersonalen inom funktionsområdet. Vi erbjuder dig en unik möjlighet att skapa något nytt, med stark förankring i universitetssjukvård, patientens resa genom vården och patientens delaktighet!

Om tjänsten

I den här rollen blir du närmaste chef till cirka 28 medarbetare. Du har tillsammans med tre omvårdnadschefer och en vårdenhetschef ansvar för integration av vård (utfall, kvalitet och produktion), forskning och utbildning samt resursförbrukning/kostnad inom vårdytan. I nära samarbete med vårdenhetschef och funktionsenhetschef förväntas du att löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna.

Du ansvarar tillsammans med övriga chefer inom enheten för att säkerställa så att omvårdnadspersonalen har rätt kompetens och bemanning för att kunna vårda patienterna inom funktionsområdet, och arbetar för att ge medarbetarna rätt förutsättningar för arbetet i flödet. I rollen ingår ansvar för budget och verksamhetsplan samt arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Denna tjänst är placerad inom funktionsenhet Pre- och postoperativ vård i Solna.

Vi söker

Vi vänder oss till dig, sjuksköterska, med gedigen klinisk kunskap från omvårdnadsarbete. Du har ett starkt engagemang för att leda verksamhetens kontinuerliga utveckling och skapa den bästa vården för funktionsområdenas patienter.

Vi värdesätter egenskaper som strategisk förmåga och nytänkande, samt förmåga att omsätta sjukhusets visioner och mål till verksamhetsnivå.

Det är också viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga, där lyhördhet och tydlighet är en viktig del. Du är en förebild i organisationen och har förmåga att engagera och skapa delaktighet hos dina medarbetare.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi bästa vården.

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska med flerårig arbetslivserfarenhet inom yrket
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Tidigare chefserfarenhet är meriterande, liksom magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Magnus Flodberg
Vårdenhetschef, Pre- och Postopvård samt smärtvård
08-517 753 05

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till PMI, FO Pre- och Postoperativ vård samt smärtvård i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset