medrek.se

Omvårdnadschef till slutenvårdsavdelning G7 inom PO Bäckencancer

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-11

Ansök nu

Omvårdnadschef till slutenvårdsavdelning G7 inom PO Bäckencancer

Om verksamheten

Tema Cancer är ett av sju teman där patientområde Bäckencancer ingår. Patientområdet är temats största med cirka 450 anställda och vi utreder och behandlar maligna sjukdomar i urinvägar, manliga och kvinnliga könsorgan samt tarm. Även benigna urologiska sjukdomar behandlas.
På vårdavdelningen utreds och behandlas patienter benigna och maligna sjukdomar i urinvägar, manliga och kvinnliga könsorgan samt tarm.
På avdelningen arbetar sjuksköterskor och undersköterskor.

Om tjänsten

Tjänsten är placerad i Solna. 

Som omvårdnadschef är du första linjens chef för enheten och har personalansvar för cirka 25 medarbetare. Du ansvarar för det värde som levereras för de patienter som vårdas på den aktuella vårdytan och har ett sammanhållet ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet/produktion) och Forskning och Utbildning samt resursförbrukning/kostnad inom vårdytan.
Du rapporterar till patientområdets vårdenhetschef. I rollen har du ett nära samarbete med övriga omvårdnadschefer inom patientområdet och med patientflödescheferna. Du förväntas att löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna i verksamheten.  

Som omvårdnadschef ansvarar du för:  

 • att det finns rätt kompetens och bemanning gällande omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas inom vårdytan 
 • att ge medarbetarna inom vårdytan de förutsättningar som krävs för arbetet i flödet 
 • att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och forskning 

I rollen ingår ansvar för budget och verksamhetsplan och du har ett arbetsmiljöansvar för både den fysiska och psykosociala arbetsmiljön.

Medarbetarna söker dig som

 • Är en van, handlingskraftig och inspirerande ledare!    
 • Har förmåga att se helheten    
 • Är närvarande, synlig och tycker om att vara kliniskt verksam   
 • Har kunskap och förmåga att skapa god arbetsmiljö 
 • Agerar föredömligt, visar personlig omtanke och har förmåga att entusiasmera och utveckla dina medarbetare.
 • Är lyhörd och empatiskt
 • Vill driva vår verksamhet tillsammans med oss som grupp 
   

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn samt vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.   

Kvalifikationer

 • Utbildningsnivå motsvarande minst kandidatexamen inom omvårdnad. Vi ser det som meriterande om du har en magisterexamen.   
 • Stor klinisk kunskap från omvårdnadsarbete inom framför allt urologiska sjukdomar både benigna och maligna och ett gediget intresse för Tema Cancers olika patientgrupper   
 • Erfarenhet av lednings- och förbättringsarbete  
 • Erfarenhet av personalansvar är starkt meriterande  

 

 

Varmt välkommen att höra av dig vid frågor om tjänsten! Jag ser fram emot din ansökan!

Hälsningar Anna, vårdenhetschef

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

 

Hjälp med din ansökan? 

Om du har problem med att registrera din ansökan eller behöver administrativt systemstöd är du välkommen att kontakta oss via rekrytering.karolinska@sll.se eller på telefon 08-517 76 999 (knappval 4) mellan kl: 09.00-15.00. 

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

 • Yrkeslegitimation  
 • Bevis om specialistkompetens  
 • Bevis om medicine doktorsexamen  
 • Bevis om docentur  
 • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till slutenvårdsavdelning G7 inom PO Bäckencancer

Karolinska Universitetssjukhuset