medrek.se

Omvårdnadschef till Thoraxoperation

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-26

Ansök nu

Omvårdnadschef till Thoraxoperation

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård?  

Vår vision ”Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten.  

PMI är en sjukhusövergripande funktion för patientcentrerad, högkvalitativ och innovativ vård, forskning och utbildning inom perioperativ medicin och intensivvård för vuxna patienter vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en resurseffektiv organisation som kommer omfatta upp emot 2000 medarbetare. Med perioperativ medicin avses anestesi, operation samt pre- och postoperativ verksamhet. 

Vi söker nu en omvårdnadschef till Thoraxoperation inom funktionsområde Thorax- och kärloperation samt Thoraxintensivvård 

Vi erbjuder  

Vi erbjuder en unik möjlighet att vara med och skapa något nytt med stark förankring i värdebaserad vård. Som omvårdnadschef leder du arbetet och är förstalinjechef och ledare för omvårdnadspersonalen, upp till ca 25 medarbetare.  

Du ansvarar tillsammans med övriga chefer inom enheten för det värde som skapas för de patienter som vårdas inom enheten samt ett sammanhållet ansvar för integration av vård (utfall/kvalitet/produktion) och FoU, resursförbrukning/kostnad inom vårdytan.  

I nära samarbete förväntas du att löpande utveckla och förbättra arbetssätten och rutinerna för den aktuella funktionsenheten.  

Du ansvarar tillsammans med övriga chefer inom enheten och säkerställer så att det finns rätt kompetens och bemanning med omvårdnadspersonal för de patienter som vårdas inom funktionsområdet och du ger medarbetarna rätt förutsättningar som krävs för ge patienterna i flödet den bästa vården.  

Du har ett särskilt ansvar för att bereda möjligheter för omvårdnadsutveckling och- forskning.  

I rollen ingår ansvar för ekonomi och verksamhetsplan och du har ett arbetsmiljöansvar både för den fysiska och psykosociala arbetsmiljön  

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.  

Vi söker  

Vi söker dig som vill vara med och leda verksamheten inom funktion PMI och Karolinska in i framtiden.  

Du är en handlingskraftig och inspirerande ledare med mycket driv och en förmåga att se helheten. Du har en gedigen klinisk kunskap från omvårdnadsarbete och drivs av ett starkt engagemang för att leda arbetet med kontinuerlig utveckling av vården för funktionsområdets patienter.  

Du arbetar strategiskt med omvärldsbevakning och skapar kontaktytor både inom och utom Karolinska Universitetssjukhuset.  

Vi värdesätter egenskaper som strategisk förmåga och nytänkande där lyhördhet och tydlighet är en viktig del samt förmåga att omsätta sjukhusets visioner och mål till verksamhetsnivå. Det är också viktigt att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är en förebild i organisationen och har en förmåga att engagera och skapa delaktighet.  

Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppdrag med medarbetaransvar och har kompetens inom förbättringsarbete samt ledning och styrning.  

Du har en akademisk orientering och en utbildningsnivå motsvarande minst kandidatexamen. Vi ser det som meriterande om du har magisterexamen och tidigare erfarenhet från forskning men det är inget krav.  

För att lyckas i rollen har du kunskap och en förmåga att skapa en god akademisk vårdmiljö som möjliggör forskning och utbildning.  

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.  

Läs mer om vår förändringsresa och nya organisation 

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda. 

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Liz Rauhofer 
Vårdenhetschef, Thorax-, kärloperation & THIVA
 073 – 504 82 16


Malin Kennemar HR-partner PMI
 08 - 517 73 249

Fackliga representanter
Läkarförening, Yvonne Dellmark, tel. 073-668 17 40
SACO, Yrsa Bringensparr, tel. 070-450 77 06
Vårdförbundet, Eva Håkansson, tel. 073-699 88 97
Kommunal, Catharina Häggbom tel. 070-677 83 10
Vision, Marie Hammarström, tel. 070-484 12 86

 

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till Thoraxoperation

Karolinska Universitetssjukhuset