medrek.se

Omvårdnadschef till vårt team i Huddinge, Multisjuka äldre II inklusive Geriatrisk akutvårdsavdelning

Regioner
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Omvårdnadschef till vårt team i Huddinge, Multisjuka äldre II inklusive Geriatrisk akutvårdsavdelning

Vi erbjuder
En unik möjlighet att få leda en vårdavdelning med särskilt fokus den multisjuka sköra äldre. Patienterna som vårdas hos oss har ofta flera samtidiga kroniska sjukdomar med akut försämring. Inom Tema Åldrande har vi påbörjat en resa att effektivisera dom akuta flödena från akuten till vårdavdelning. En del i det är geriatrisk akutvårdsavdelning (GAVA) där 6 platser i dagsläget är vigda för snabbspår från akuten. Avdelningen har totalt 20 vårdplatser.

Om tjänsten
Som omvårdnadschef leder och fördelar du arbetet för sjuksköterskor och undersköterskor på avdelningen. Personalgruppen du kommer leda är förändringsbenägna, med stark sammanhållning som tillsammans bidrar till mycket trivsam stämning. Det har hittills varit relativt lättrekryterat som resulterat i låg grad av vakanser och behov av inhyrd personal.

Du är arbetsgivarens företrädare vad gäller kvalitet-, personal- och ekonomifrågor. Arbetet sker i nära samarbete med övriga chefer inom tema åldrande och du rapporterar direkt till vårdenhetschefen. En viktig del i ditt arbete är att coacha, utveckla och motivera medarbetarna på din enhet. Du tydliggör och kommunicerar mål och strategier samt organiserar verksamheten på ett effektivt sätt.

Du kommer ingå i en omvårdnadsledningsgrupp tillsammans med 6 andra omvårdnadschefer som leds av vårdenhetschef tillsammans med omvårdnadsansvarig på temat.

Vi söker
En engagerad, inspirerande ledare som vill utveckla verksamheten och skapa en hållbar arbetsmiljö för våra medarbetare inom funktionsområdet den multisjuka äldre på Tema Åldrande. Du ska ha förmågan att hantera komplexa situationer och kompetens att driva omvårdnadsutvecklingen samt bereda möjlighet till forskning.

För att trivas i denna roll så ser vi att du är en person som gillar förändringsarbete, kan se möjligheter i att arbeta i en föränderlig miljö och i detta kunna omprioritera utifrån vad omgivningen kräver.

Som omvårdnadschef förväntas du vara ett föredöme genom att vara synlig och närvarande i verksamheten.

Vi söker dig som är:

  • Kommunikativ
  • Handlingskraftig
  • Har förmåga att se helheten
  • Har god samarbetsförmåga

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska, Minst 2 års erfarenhet som kliniskt verksam
Meriterande: Tidigare erfarenhet i ledande positioner, magisterexamen inom relevant specialistområde alt. ledarskap, tidigare tjänstgöring inom geriatrisk verksamhet.

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Therese Johansson 
Biträdande operativ chef
072-254 24 21

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Emma Jonsson Telefon: 08-585 803 50
Kommunal: Kerstin Norén Telefon: 070-168 40 61

Dela detta jobb

Omvårdnadschef till vårt team i Huddinge, Multisjuka äldre II inklusive Geriatrisk akutvårdsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset