medrek.se

Omvårdnadsledare, sjuksköterska steg 5, VO Vård, Södertälje sjukhus

Ansök nu

Omvårdnadsledare, sjuksköterska steg 5, VO Vård, Södertälje sjukhus

Är du sjuksköterska med magisterexamen och vill medverka till att utveckla vården på Södertälje sjukhus?

Södertälje sjukhus erbjuder dig ett utvecklande arbete som omvårdnadsledare på en spännande och lärorik arbetsplats, där du får möjlighet att bidra med din kunskap för patientens bästa, både strategiskt och operativt.

VO Vård är Södertälje sjukhus största verksamhetsområde med enheter  inom medicin, kirurgi, geriatrik,  ASIH och palliativ avdelning. Vi söker nu dig, steg 5 sjuksköterska enligt Region Stockholms kompetensstege, som vill ta vår verksamhet till nya höjder i rollen som omvårdnadsledare.

Sjukhuset arbetar interprofessionellt i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter. Vi har en väl förankrad struktur med förbättringsgrupper inom specifika omvårdnadsområden som du kommer att vara delaktig i. Du kommer att ingå i sjukhusets nätverk för omvårdnadsledare.

Dina arbetsuppgifter:
Du har ett fördjupat ansvar att självständigt leda och utveckla vården. Att kvalitetssäkra, utveckla arbetssätt och implementera ny kunskap är också en del av dina arbetsuppgifter som omvårdnadsledare. Du är kliniskt verksam 80% med eget patientansvar och 20 % med klinisk verksamhetsutveckling utifrån ditt ansvarsområde.

Dina kvalifikationer:
Att vara omvårdnadsledare innebär att du har reell och formell kompetens enligt steg 5 i kompetensstegen inom Region Stockholm.
Formell kompetens innebär att du uppfyller någon av nedanstående:
Legitimerad sjuksköterska med magisterexamen
Specialistsjuksköterska
Legitimerad sjuksköterska med motsvarande kompetens*
 
Klinisk erfarenhet inom relevant specialitet (minst 5 år)
Handledarutbildning inom hälso- och sjukvård (7,5 högskolepoäng)    För den reeella kompetensen som krävs för denna tjänst, klicka på länken nedan:
Läs mer här

Dina personliga egenskaper:   
Som person är du strukturerad, pedagogisk och en god inspiratör. Du skapar engagemang i arbetsgruppen genom delaktighet och ett kontinuerligt lärande.  Du har lätt för att skapa och bibehålla interprofessionella relationer och är lyhörd i ditt sätt. Du är en god kommunikatör i svenska språket, skriftligt såväl som muntligt. Vidare har du en god förmåga att växla mellan självständigt arbete och arbete i team, allt efter verksamhetens behov.

Du har ett genuint intresse för att utveckla vården.  Alltid med patienten i fokus.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning som sjuksköterska. Heltid. Tjänstgöring dag, kväll, natt.

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Dela detta jobb

Omvårdnadsledare, sjuksköterska steg 5, VO Vård, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus