medrek.se

Omvårdnadsledare till Infektion, Huddinge

Regioner
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Omvårdnadsledare till Infektion, Huddinge

Tycker du om att verka som en förebild inom omvårdnad och har ett stort intresse av att ligga i framkant i utvecklingsarbete? Är du också intresserad av arbetsledning och ledarskap? I så fall kan du vara den personen vi söker för tjänsten Omvårdnadsledare! 

Vår verksamhet 
Hos oss vårdas, övervakas och behandlas patienter med komplicerade infektioner som sepsis, luftvägsinfektioner, och infektioner i centrala nervsystemet, skelett, hud och mjukdelar. Här utreds även patienter med oklara infektioner där du ingår i detektivarbetet kring patienten. På Infektionsavdelning 3har du stora möjligheter att få en bred kunskap i akutsjukvård med inriktning infektionssjukvård.   Infektion 3 är utrustad med ett isoleringsrum som är särskilt förberedd för att ta emot patienter med högriskinfektioner. Ebola, Lassafeber och malaria är exempel på diagnoser som kan vårdas på avdelningen. 

Hos oss arbetar vi inte bara utifrån att alltid ge patienten den bästa vården utan har även ett omfattande ansvar när det kommer till att minska eventuell smittspridning i Stockholm.

Vi erbjuder 
För att kunna bedriva den bästa vården måste du som medarbetare trivas, må bra och få möjlighet att utvecklas på din arbetsplats. Det tror vi är möjligt genom en trygg arbetsmiljö, med rätt kompetens och stöd för våra medarbetare - något som du får möjlighet att bidra till i den här tjänsten. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som omvårdnadsledare på en spännande och lärorik arbetsplats, där du får möjlighet att bidra med din kunskap för medarbetarnas och patientens bästa, både strategiskt och operativt. 

Om tjänsten 
En spännande roll där du tillsammans med Omvårdnadschefen får vara med och driva utvecklingen av vården framåt. Uppdraget som Omvårdnadsledare är en arbetsledande position där Omvårdnadsledaren tillsammans med Omvårdnadschefen driver och arbetar med frågor som rör omvårdnadsutveckling, förbättringsarbete, patientsäkerhetsarbete och arbetsmiljöfrågor. Omvårdnadsledaren ingår i det dagliga operativa arbetet i planering av verksamhet och bemanning både på kort- och långsikt.  I rollen ingår även administrativa arbetsuppgifter såsom, schemaplanering, fakturahantering, avvikelsehantering med mera, Klinisk tjänstgöring ingår som innefattar kvällstjänstgöring samt 1 helg av 5. Tjänstgöring nattetid kan förekomma.  

Vi söker 
För att lyckas i rollen som omvårdnadsledare är du som person pedagogisk och drivs av att se dina kollegor utvecklas. Du har god struktur i ditt dagliga arbete samt förmåga att driva projekt framåt. Vidare är du även initiativtagande då du förväntas komma med förbättringsförslag och idéer kring avdelningsutveckling. Viktigt att du även ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska 

Meriterande 
-Kompetens motsvarande minst steg 3 på Region Stockholms kompetensstege 
-Erfarenhet av tidigare ledarskap samt kvalitets- och förbättringsarbete  
-Examen från Specialistsjuksköterskeprogram Infektionssjukvård 60 Hp, Medicinsk vård 60 Hp eller för verksamheten annan relevant specialistsjuksköterskeexamen  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Varmt välkommen att söka! 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Huddinge Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Omvårdnadsledare till Infektion, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset