medrek.se

Omvårdnadspersonal/Lokalvårdare

Regioner
Utgår

2021-05-13

Ansök nu

Omvårdnadspersonal/Lokalvårdare

Vi söker nu en omvårdnadspersonal/lokalvårdare som har ett genuint intresse för god äldreomsorg och lokalvård. 

Arbetsuppgifter: Du kommer att ansvara för lokalvården på boende och serviceinsatsen städning i ordinärt boende. Arbetsuppgifterna inom lokalvård kombineras med vård och- omsorgsarbete enligt schema, där vårdtagarens vilja och behov alltid står i centrum. Dessutom ska du tillsammans med övrig personal planera och utföra omvårdnadsarbete, med kvalitet i fokus. Vi arbetar med kontaktmannaskap där den omvårdnad vi ger alltid utgår från varje enskild individs behov. Det är viktigt att du alltid bemöter våra vårdtagare och deras anhöriga på ett varmt och hjärtligt sätt.  

Kvalifikationer: B-körkort. Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande är ett krav. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och i skrift.

Meriterande: Utbildning inom lokalvård och/eller erfarenhet av arbete inom lokalvård är meriterande. Tidigare erfarenhet av äldreomsorg är meriterande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande, bra samarbetsförmåga och är noggrann. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla och engagemang. Du ger våra vårdtagare och deras anhöriga ett varmt bemötande, arbetar efter vår värdegrund och är en god representant för vår verksamhet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!  

Dela detta jobb

Omvårdnadspersonal/Lokalvårdare

Förenade Care AB