medrek.se

Omvårdnadspersonal till Betarens hemtjänst

Regioner
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Omvårdnadspersonal till Betarens hemtjänst

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.

Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Beskrivning
Finspångs kommun söker tre medarbetare till Betarens hemtjänst som utgår från Metallen på Sjöviksvägen.

Arbetsuppgifter
Arbetet är varierat och innebär bland annat att ge biståndsbedömd hjälp i form av vård och omsorg i ordinärt boende, dokumentera i Procapita, vara kontaktman och skriva genomförandeplaner. Arbete dag- och kvällstid samt varannan helg enligt schema. Enheten har påverkningsbart schema.

Kvalifikationer
Krav finns gällande utbildad undersköterska, personlig lämplighet samt körkort B för manuell bil. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Datorvana är önskvärt. Du ska vara positiv och ha ett professionellt bemötande. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Villkor
Rekrytering sker löpande. Rekryteringen genomförs under förutsättning av erforderliga beslut.

Finspångs kommun strävar efter att erbjuda heltidsanställningar. Det innebär att arbetet kan komma att utföras på flera enheter i kommunen.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Omvårdnadspersonal till Betarens hemtjänst

Finspångs kommun