medrek.se

Omvårdnadspersonal till Finspångs kommun

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-12

Ansök nu

Omvårdnadspersonal till Finspångs kommun

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018.Beskrivning
Finspångs kommun kommer att under 2020-2021 delta i äldreomsorgslyftet, en satsning från regeringen och Sveriges kommuner och regioner (SKR).

Syftet med äldreomsorgslyftet är att ta tillvara på de rekryteringsmöjligheter som uppstått då personal i andra sektorer har varslats, permitterats eller sagts upp. Finspångs kommun rekryterar därmed nu vårdpersonal som ska kombinera arbete med studier.Arbetsuppgifter
Arbetet som vårdbiträde innebär att du ger stöd och service till våra brukare utifrån deras egna behov och önskemål. För att skapa en meningsfull vardag för våra brukare erbjuder du en social gemenskap samt motiverar till olika aktiviteter. Arbetet innebär även stöttning vid vardagsaktiviteter såsom tvätt, städ och matlagning, samt stöd i personlig omvårdnad såsom intimhygien och toalettbesök.Kvalifikationer
De här tjänsterna vänder sig främst till dig som har blivit varslad, permitterad eller uppsagd i och med spridningen av covid-19 och som inte har någon tidigare utbildning inom vården. 

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och som har en god samarbetsförmåga. Du har förmågan att ta egna initiativ, kan hantera stressade situationer och har en god självinsikt. Du ska kunna läsa och kommunicera på svenska för att tillgodose den information som ingår i ditt arbete och i dina studier. Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid som vårdbiträde. Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar samt helger och placering sker i verksamheter inom äldreomsorgen. Under utbildningstiden kommer 50 procent av tiden vara förlagd till arbete inom äldreomsorgen och 50 procent till studier. När studierna är avslutade kommer hela anställningen vara förlagd till arbete inom äldreomsorgen.

#jobbjustnu

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Omvårdnadspersonal till Finspångs kommun

Finspångs kommun