medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning
Söker du utmaningar, utvecklingsmöjligheter och är intresserad av onkologi?
Nu söker vi en sjuksköterska eller specialiserad onkologisjuksköterska till vårt team!

Onkologimottagningen hanterar i stort sett all form av onkologisk behandling till främst patienter inom kirurgkliniken, men även till ortoped-, kvinno- och öronklinikens patienter. På dagvårdsavdelningen ges det ca 2600 behandlingar per år.
Onkologimottagningen är en dagvårdsavdelning och här arbetar läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

För oss är det viktigt att verksamheten utvecklas och att våra medarbetare får möjlighet till kompetensutveckling, därför erbjuder arbetsgivaren möjlighet till vidareutbildning inom onkologi.

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Arbetsbeskrivning
På onkologimottagningen arbetar vi med att ge onkologiska behandlingar, exempelvis cytostatikabehandlingar. Vi arbetar även som kontaktsjuksköterskor samt har telefonrådgivning till våra patienter och deras anhöriga.
Spännande utmaningar väntar där du får göra helhetsbedömningar med patienten i fokus. I vår arbetsgrupp är det viktigt att vi vägleder och stöttar vi varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med tidigare yrkeserfarenhet. Vidareutbildning och erfarenhet inom onkologi är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga. Arbetet kräver hög grad av självständighet. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en positiv grundinställning, är flexibel, noggrann, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn.

Andra uppgifter
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan annonseringens slut, så skicka gärna in din ansökan bestående av CV och personligt brev redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Dela detta jobb