medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning
Söker du utmaningar och utvecklingsmöjligheter och är intresserad av onkologi?
Nu söker vi en sjuksköterska eller specialiserad onkologisjuksköterska till onkologimottagningen.

Onkologimottagningen hanterar i stort sett all form av onkologisk behandling till främst patienter inom kirurgkliniken, men även till ortoped-, kvinno- och öronklinikens patienter. Onkologimottagningen är en dagvårdsavdelning med sjuksköterskor och en undersköterska där det ges ca 2600 behandlingar per år.

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Arbetsbeskrivning
På onkologimottagningen arbetar vi med att ge onkologiska behandlingar, exempelvis cytostatikabehandlingar. Förutom det arbetar vi som kontaktsjuksköterskor och har telefonrådgivning till våra patienter och deras anhöriga.

Spännande utmaningar väntar där du får göra helhetsbedömningar med det bästa för patienten i fokus.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet gärna inom flera områden. Vidareutbildning och erfarenhet inom onkologi är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga. Arbetet kräver hög grad av självständighet. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en positiv grundinställning, är flexibel, noggrann, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn.

Andra uppgifter
Vikariatet sträcker sig till 2024-12-01, med möjlighet till förlängning.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan annonseringens slut, så skicka gärna in din ansökan bestående av CV och personligt brev redan idag!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Onkologimottagningen välkomnar en sjuksköterska till vikariat!

Ansök nu

Dela detta jobb