medrek.se

Operationsplanerare till Gynmottagningen, Patientflöde Gynekologi.

Ansök nu

Operationsplanerare till Gynmottagningen, Patientflöde Gynekologi.

Vår verksamhet präglas av en god och välkomnande stämning. Hos oss möter vi våra patienter och varandra med omtanke, respekt och vi tar ansvar för våra handlingar. Verksamheten genomsyras av Karolinskas värdeord ansvar, medmänsklighet och helhetssyn och vi sätter givetvis alltid patienten först.

Om tjänsten  
Vi söker dig som är sjuksköterska och främst vill arbeta administrativt med operationsplanering för gynekologiska patienter i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö. Viss klinisk tjänstgöring i verksamheten kan komma att ingå. Du kommer ha tätt samarbete med dina kollegor, omvårdnadschefer och patientflödeschef.

I verksamheten som består av mottagning, akutmottagning och slutenvårdsavdelning arbetar läkare, sjuksköterskor, barnmorskor, undersköterskor och avdelningsassistenter tillsammans. Detta för att kunna erbjuda patienterna bästa möjliga vård. Mottagningen består, förutom operationsplanering och bokning av: läkarmottagning, abortmottagning, telefonrådgivning och mottagningsoperation. Endometrios -och bäckenbottencentrum är tvärprofessionella team som också ingår i vår verksamhet.

Tjänsten är tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse med schemalagd arbetstid dagtid, 40 timmar/vecka.

Tjänsten är belägen i Huddinge, 25 minuter från Stockholms central.

Vi söker  
Du som söker är ansvarstagande, strukturerad och har en mycket god förmåga att prioritera och organisera ditt och andras arbete. Vidare är du flexibel eftersom den ena dagen inte är den andra lik, och förutsättningarna för dagen kan komma att ändras. Lösningsorientering och ett nyfiket utforskande i olika situationer är egenskaper du har. Du har också god samarbetsförmåga då du kommer arbeta med olika professioner och ha ett nära samarbete med dina kollegor. Känner du igen dig på beskrivningen och vill vara med att påverka och utveckla vår verksamhet? Välkommen att söka till oss!   

Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska, undersköterska eller medicinsk sekreterare med mycket goda kunskaper i Take Care och Orbit. Det är krav att du har erfarenhet av operationsplanering inom sluten- och öppenvård. Det är meriterande med erfarenhet inom gynekologisk vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval och intervjuer.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Operationsplanerare till Gynmottagningen, Patientflöde Gynekologi.

Karolinska Universitetssjukhuset