medrek.se

Operationssjuksköterska dagtid till ME Perioperativ medicin sökes!

Ansök nu

Operationssjuksköterska dagtid till ME Perioperativ medicin sökes!

Referens nummer

2021/2213

Är du utbildad operationssjuksköterska och intresserad av arbete på Öppenvårds- eller ÖNH-operation? Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss i Huddinge!

Vi erbjuder
Karolinska Universitetssjukhusets Funktion PMI erbjuder möjlighet att jobba med högspecialiserad innovativ operationssjukvård inom en rad olika områden, i en miljö präglad av närheten till forskning och utbildning. Vi tillämpar en kompetensstege som synliggör utvecklings- och karriärvägar inom din profession.

Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behovSjälvklart får du som anställd ta del av Karolinskas förmåner!

Om oss 
På Öppenvårdsoperation utförs operationer inom ortopedi, gynekologi, urologi, gastro (endoscopiverksamhet), ÖNH, plastik samt accesskirurgi. Verksamheten är dynamisk och fler områden kan därför tillkomma. Verksamheten kännetecknas av snabba flöden, korta vårdtider och ett mycket nära samarbete mellan de olika professionerna.  

På ÖNH-operation opererar vi patienter med sjukdomar i öron, näsa, hals, mun, bihålor, luft- och matstrupe. Vi utför även facialisingrepp för förbättring efter facialispares samt käkkirurgi. Våra specialinriktningar är cochleaimplantat och stentkirurgi i luftväg. Merparten av våra patienter är vuxna.

Vår verksamhet är belägen i gemensamma lokaler och disponerar för närvarande fyra plus fyra salar. Hos oss är teamarbete viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi har högt i tak och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö.                      

Om tjänsten
Som operationssjuksköterska ansvarar du för patientens omvårdnad före-, under- och efter operation. Du har även ansvar för att teknisk apparatur, instrument och allt material som behövs finns på plats och fungerar. För dig som vill finns också möjlighet att engagera sig i olika ansvarsområden.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • tar eget ansvar för ditt arbete och gör det som krävs för ett bra slutresultat och är ansvarsfull nog att be om hjälp när du behöver.

 • följer struktur och planering, men också är beredd och bekväm i att omvärdera och omprioritera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund.

 • har lätt för att sätta sig in i andras situation. Du lyssnar, förstår och visar hänsyn.

 • samarbetar för att nå gemensamma mål, är prestigelös nog att rycka in där det behövs och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål.

 • ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

För att passa i rollen ser vi även du är en positiv och engagerad person som aktivt vill bidra till vår gemenskap. Du trivs i en miljö där du får använda din flexibilitet, problemlösnings- och samarbetsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom operationssjukvård.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 1. CV

 2. Personligt brev

 3. Yrkeslegitimation
  - Bevis om specialistkompetens
  - Utbildningsbevis


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska dagtid till ME Perioperativ medicin sökes!

Karolinska Universitetssjukhuset