medrek.se

Operationssjuksköterska med utbildningsansvar till ME Perioperativ medicin Huddinge

Regioner
Utgår

2021-03-07

Ansök nu

Operationssjuksköterska med utbildningsansvar till ME Perioperativ medicin Huddinge

Om oss
Funktion PMI i Huddinge har två medicinska enheter som bedriver anestesi- och operationsverksamhet samt pre- och postoperativ vård. Vår verksamhet är omfattande, högspecialiserad och uppdelad på olika sektioner: Akut, Gynekologi, Ortopedi, Transplant, Urologi, ÖNH, Öppenvårdskirurgi samt Övre gastro. Vi utför riksuppdrag inom några av dessa specialiteter.

Vi har nyligen flyttat till nybyggda lokaler utrustade med den senaste tekniken och startat upp verksamhet inom urologisk, transplant och övre gastro robotkirurgi.

Om tjänsten
Uppdraget som utbildningsansvarig består i att vara pedagogisk coach, handleda och undervisa våra medarbetare samt koordinera studentflöden inom operationssjukvård Du fungerar som en brygga för att integrera utbildning och livslångt lärande i vården och utveckla pedagogisk miljö inom operationssjukvård.

Utbildningsuppdraget är på 40 % med god möjlighet till att kombinera med uppdrag som adjungerad klinisk adjunkt (AKA).  

Uppdraget som utbildningsledare omfattar huvudsakligen att:

 • Planera inför och introducera studenter till VIL

 • Stödja kliniska handledare under VIL

 • Medverka i mitt och slutbedömningar

 • Verka för att utveckla VIL samt följa upp och sprida resultat av genomförda utvärderingar

 • Medverka för introduktion av nya medarbetare

 • Planera och genomföra utbildningssatser

Du arbetar i team med andra utbildningsledare, AKA, klinisk lektor, omvårdnadschefer, biträdande universitetssjuksköterskor och universitetssjuksköterskor för att skapa en lärande miljö i vården.

Resterande 60 % arbetar du som operationssjuksköterska inom ME Perioperativ vård i Huddinge, vilket innebär att du ansvarar för patientens omvårdnad före, under och efter operation. Du har även ansvaret för att teknisk apparatur, instrument och allt material som behövs finns på plats och fungerar. 

Vi erbjuder 
Kombinationen av att arbeta med utbildningsuppdraget och patientnära vård som operationssjuksköterska kommer att ge dig möjlighet att utveckla både din kliniska excellens och dig själv som pedagog. Du kommer ha goda möjlighet att utforma och utveckla uppdraget utifrån din kunskap.

Du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård, och bli en del av ett team där vi värdesätter din kunskap och ger dig möjlighet för individuell kompetensutveckling. 

Givetvis får du också del av de förmåner vi som universitetssjukhus kan erbjuda.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för pedagogik, känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning.

Du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och förståelse för medarbetarnas olika behov och lärostilar. Du anpassar ditt sätt att förmedla till budskap efter mottagaren. Du har även förmåga att anpassa dig till verksamhetens behov - du finner dig i en föränderlig vardag, reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

Du är initiativtagande och utvecklingsbenägen och kan motivera och handleda för att skapa en givande utbildningsmiljö. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta, liksom att du anser det betydelsefullt att bidra till förändrings- och förbättringsarbete med patientens och verksamhetens bästa i fokus. 

Du arbetar enligt yrkesetiska koder, skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet, visar respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Kvalifikationer 

 • Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom operationssjukvård med lägst magisterexamen

 • Flera års erfarenhet som operationssjuksköterska

 • Handledarutbildning minst 7,5 hp

 • Fördjupade meriter inom pedagogik och handledning

Meriterande:

 • Masterexamen

 • Tidigare erfarenhet av utbildningsansvar.

Välkommen med din ansökan!

Din ansökan ska innehålla: 

 • CV 

 • Personligt brev 

 • Yrkeslegitimation 

 • Bevis om specialistkompetens

 • Bevis på akademisk examen

 • Pedagogiska meriter

Om rekryteringsprocessen
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska med utbildningsansvar till ME Perioperativ medicin Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset