medrek.se

Operationssjuksköterska på Barnoperation på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Regioner
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Operationssjuksköterska på Barnoperation på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete.  

Vi erbjuder  

Vill du vara en del av vår fantastiska barnsjukvård?  

Vi söker dig som är operationssjuksköterska och som vill vara med och arbeta i barnteamet på operation. Vi är en liten och därmed sammansvetsad enhet på Huddinge som har nischat oss mot barnoperationer. Vi har nu passerat den första nybyggnadsfasen och har kommit in i en mer stadigvarande period. Vi behöver nu ytterligare två stycken stabila operationssjuksköterskor som kan hjälpa oss att vara en del av operationssjuksköterskegruppen Detta gör att nya arbetsrutiner samt arbetsklimatet i gruppen fortfarande är under omvärdering där varje enskild individ har möjlighet att sätta sin personliga prägel i verksamheten. Vi behöver dig som vill utgöra en plattform för barnsjukvården inne på operationssal på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. 

Om tjänsten 

Du kommer till en varierande verksamhet där våra kundkliniker innefattar siteövergripande teman/funktioner såsom transplantation, Öron-Näs-Hals, allmänkirurgi samt medicinska undersökningar. Vi arbetar i olika flöden där elektiva och akuta operationer samt dagkirurgiska ingrepp ställer krav på hög flexibilitet. 

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. 

Vi söker 

Vi söker en positiv och engagerad kollega som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och kan arbeta både i tema och självständigt, eftersom ditt arbete sker i samråd med övriga personalkategorier på avdelningen.

Kvalifikationer 

Du är utbildad operationssjuksköterska.  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt
Veronica Fransson Farias 
Chefsjuksköterska
 08-585 863 95

Gunilla Henricsson 
Vårdenhetschef
 08-517 792 52

Fackliga representanter
Vårdförbundet (centralt) Ewa Köhler: 0701684068

 

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska på Barnoperation på Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset