medrek.se

Operationssjuksköterska på Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Operationssjuksköterska på Södertälje sjukhus

Vi söker dig, operationssjuksköterska, som är intresserad av en blandad tjänstgöring för både kliniskt- och administrativt arbete. Du kommer att arbeta kliniskt 50 % och vara beställningsansvarig på 50 % åt samtliga områden som Operationsenheten ansvar för. 

Södertälje sjukhus Operationsavdelning erbjuder en familjär arbetsplats där vi är måna om varandra och vår hälsa, vi har högt i tak och arbetar hårt för att vara en arbetsplats där alla ska trivas. Vi erbjuder en stor variation mellan gyn, ortopedi, urologi och kirurgi där du har möjlighet att utvecklas och specialiseras inom alla specialiteter. Södertälje sjukhus är det ”lilla” sjukhuset med stort hjärta och vår småskalighet gör att vi har korta beslutsvägar. Operationsavdelningen består av 8 operationssalar och vi har verksamhet dygnet runt.

Dina personliga egenskaper:    
Vi söker dig som har ett genuint intresse av allt som sker på operationsavdelningen och operationssjuksköterskans perioperativa omvårdnad kring patienten. Vi arbetar i team och ett gott bemötande och socialkompetens är av stor betydelse. Du ska vara flexibel och kunna ändra planering och arbetsuppgifter utifrån patienternas och verksamhetens behov. Du är positiv till utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden. Du ska tycka om utmaningar och vara intresserad av att hitta lösningar. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper för att passa in i vår medarbetargrupp.

Dina kvalifikationer:  
Krav: Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Meriterande med erfarenhet av administration.

Anställningsform:  
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Det s.k. 24/7-avtalet är implementerat på sjukhuset vilket bl.a. ger förkortad veckoarbetstid vid förtätad helgtjänstgöring och/eller schemalagt nattarbete. Kvarstannandebonus och dubbelt natt-OB tillämpas redan.  

Om Södertälje sjukhus:  
Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Sjuksköterskor operation

Arbetsplats
Södertälje

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Josephine Forsell 
HR-specialist
contacticon phone 08-550 240 05
Maj Brand 
Chefsjuksköterska
contacticon phone 08-550 259 45
contacticon mobile 072-2065945

Fackliga representanter
Vårdförbundet, nås via 08-550 240 00

Referensnummer
171274

 

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska på Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus