medrek.se

logga

Operationssjuksköterska sökes till Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Regioner
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

Operationssjuksköterska sökes till Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Kvinnokliniken vid Danderyds sjukhus bedriver såväl obstetrisk som gynekologisk verksamhet. Vi har en av landets största förlossningsavdelningar med ca 6000 förlossningar per år. Den obstetriska öppenvården omfattar mödrahälsovård, specialist-MVC och återbesöksmottagning. Den gynekologiska verksamheten har en inriktning på benign gynekologisk kirurgi. Gynekologisk öppenvård bedrivs i form av mottagning samt medicinsk och kirurgisk dagvårdsverksamhet.

Vi söker dig som är en operationssjuksköterska som vill arbeta på en unik arbetsplats där du dagligen får dela glädjen med det nyblivna föräldraparet tillsammans med resten av teamet.
Om enheten:

Kvinnoklinikens operationsavdelning är en enhet som ligger skild från centraloperation och har modernt utrustade operationssalar. Våra specialiteter är bland annat laparaskopisk kirurgi, robotkirurgi, bäckenbottenkirurgi och obstetrisk kirurgi. Akutverksamhet bedrivs dygnet runt. Vi är en lagom stor och väldigt trevlig avdelning med bra sammanhållning. Ett härligt gäng med spridda åldrar och blandade erfarenheter som gärna får fler kollegor att arbeta tillsammans med.

Om tjänsten: 
Du har sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska och erbjuds en tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell schemaplanering och du har en arbetstid på 38,15 tim/v. Helgarbete förekommer cirka var 4:e helg och möjlighet till nattjänstgöring finns. Vi tillämpar individuell inskolning efter ditt personliga behov.

Om dig:
Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet som operationssjuksköterska sen tidigare men vi är även intresserade av dig som är nyexaminerad operationssjuksköterska som har ett intresse eller är nyfiken på kvinnosjukvård. Då vår verksamhet innefattar mycket akuta operationer söker vi dig som är positiv, flexibel, stabil  och sätter patienten i fokus i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga och ett öppet bemötande och förhållningssätt. Vidare är du en person som tar ansvar, bidrar med arbetsglädje på arbetsplatsen och trivs att arbeta i team. 

Intervjuer kommer ske löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Dela detta jobb

logga
Operationssjuksköterska sökes till Kvinnokliniken på Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB