medrek.se

Nu söker vi dig som vill ingå i vårt fantastiska team. Välkommen att söka till barnoperation!

Vi erbjuder  

Barnoperation är en del av Barn-Perioperativ medicin och intensivvård (Barn PMI) Vårt uppdrag är att bedriva sjukvård, undervisning och forskning på hög internationell nivå. Vi arbetar i nya lokaler med toppmodern operationsmiljö, erbjuder individuell schemaplanering och ett bra arbetsklimat där alla ges möjlighet att få vara med och påverka.

På barnoperation kommer du erhålla en gedigen spetskompetens. Vi har fler roliga och spännande ansvarsområden som man kan ta del av. Varje dag är en ny dag hos oss och vi arbetar mycket med förändring/förbättringsarbete. Hos oss finns även goda möjligheter till engagemang inom ett utvalt ansvarsområde.

Våra värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

Vi på barnoperation ingår i ett högspecialiserat team med interprofessionellt kunskapsutbyte tillsammans med våra opererande specialiteter och vi ser fram emot att du blir en av oss. Här utförs bland annat högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi-, tumör-, neonatal-, trauma- och neurokirurgi. Vi är en dygnet runt-verksamhet med både elektiva och akuta flöden och samarbetar med BUVA, BIVA och NEO.

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska på en operationsavdelning kan vi erbjuda en unik arbetsplats där du dagligen kommer känna att du gör skillnad inte bara för patienten utan för hela familjen. Ingen dag är den andra lik.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse.

Vi söker 

Vi söker dig som är positiv och engagerad med god kommunikationsförmåga. Du gillar att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Därtill ser vi gärna att du tycker om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo där du får användning av din flexibilitetsförmåga. Du vill bidra till att utveckla verksamheten

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper. Låter detta utmanande så sök till oss!

Kvalifikationer 

Krav:

  • Specialistsjuksköterska inom operationssjukvård.
  • Yrkeserfarenhet.

Meriterande:

  • Erfarenhet av barnoperation.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Barn-Perioperativ medicin och intensivvård bedriver sjukvård på hög internationell nivå. Vi ansvarar för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Läs mer på https://www. karolinska.se/for-vardgivare/funktion-barn-perioperativ-medicin-intensivvard-och-transport/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Operationssjuksköterska till Barnoperation

Regioner
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb