medrek.se

Operationssjuksköterska till Barnoperation, Barn perioperativ medicin och intensivvård

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Barnoperation, Barn perioperativ medicin och intensivvård

Vi erbjuder
Ett spännande och utmanande arbete där Du är med och bygger framtidens Pediatriska Perioperativa Operationssjukvård. Barnoperation är en unik miljö och stor variation med avancerade operationer inom specialiteter som Neuro, ÖNH, Kirurgi, Plastik, Ortopedi, Urologi, ECMO. Barnoperation har rikssjukvårdsuppdrag för avancerad kirurgi inom barn- och ungdomskirurgi. Barnoperation ingår i sjukhusets Trauma-beredskap och stor andel av ingreppen är akut verksamhet som bedrivs 24/7.

Vi strävar om gott teamarbete och där vi arbetar med ständiga förbättringsarbeten ur Patientsäkerhetsaspekter som är högst värderade på vår operationsavdelning.

 

För sökande ej bosatta inom Stockholms region kan vi ev vara behjälpliga att söka personalbostad under första året.

 

 

Vi söker Operationssjuksköterska

  • Som är intresserad av att arbeta med barn.
  • Som arbetar alltid för barnets bästa - utifrån Barnperspektivet.
  • Som är ansvarsfull.
  • Som har god samarbetsförmåga.
  • Som är serviceinriktad.
  • Som har god prioriteringsförmåga.
  • Som vågar ta plats.

 

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård.

Arbetslivserfarenhet inom barnkirurgi är högst meriterande.

Är Du nyexaminerad specialistsjuksköterska inom operationssjukvård och har intresse att arbeta med barn är du också välkommen till oss.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens    

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Urval och tillsättning kan ske löpande. 

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Barnoperation, Barn perioperativ medicin och intensivvård

Karolinska Universitetssjukhuset