medrek.se

Operationssjuksköterska till Enheten för Trauma och akutoperation i Solna

Regioner
Utgår

2022-10-13

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Enheten för Trauma och akutoperation i Solna

Är du intresserad av att arbeta med högspecialiserad akut kirurgi, trauma, obstetrik samt interventionskirurgi? Då är det här rätt tjänst för dig!

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb där vår gemensamma arbetsmiljö är mycket viktig. Du får kontinuerlig kompetensutveckling genom föreläsningar och kurser. Vid nyanställning hos oss erbjuder vi dig ett inskolningsprogram som är individuellt anpassat efter dina behov. Som en del i vårt kompetensförsörjningsarbete ger vi dig möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra olika funktionsområden.

Tjänsten innebär dag/kväll- och helgtjänstgöring (2 helger under 10 veckors schemaperiod), 38,15 timmar/vecka vid heltid. Vi har individuell schemaplanering och flextid.

Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.

Om tjänsten

Trauma- och akutoperation bedriver anestesi- och operationsverksamhet i samband med akutkirurgi samt även viss elektiv kirurgi inom obstetrik, kärlkirurgi och interventionell verksamhet. Vi är mottagande enhet för traumapatienter i Stockholmsområdet och verksamheten bedrivs dygnet runt, alla dagar om året. Vi tar emot cirka 900 traumapatienter per år och arbetar i ett tvärprofessionellt team. Vi samarbetar nära med vår systerenhet Bukoperation, möjlighet för rotation finns.

Som operationssjuksköterska här får du använda dig av alla dina kunskaper och du får möjlighet att fortsätta utvecklas inom högspecialiserad operationssjukvård. Du ges en personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov och vi erbjuder tydliga utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds även alla de förmåner vi som universitetssjukhuset kan ge.

Vi är mycket forskningsaktiva på vår enhet och strävar efter att arbeta forskningsnära för att hela tiden driva utvecklingen av vårt kliniska arbete framåt. För att du som medarbetare ska få möjlighet att följa utvecklingen har vi bland annat schemalagd utbildningstid för all personal varje vecka.

Vi söker 

Du är en positiv och engagerad person som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och kan arbeta både i team och självständigt. Detta då ditt arbete sker i samråd med övriga personalkategorier på avdelningen.

Du har förmågan att se till helheten i vården av patienten och vidare verkar du för att patienten alltid är i centrum.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringen arbetar vi med ett löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Enheten för Trauma och akutoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset