medrek.se

Operationssjuksköterska till plastikoperation, dagtid

Regioner
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Operationssjuksköterska till plastikoperation, dagtid

Plastikoperation är en dagoperationsavdelning med fem operationssalar och vi bemannar även vår egen uppvakningsenhet och vår egen sterilcentral, där vi diskar, lägger och packar våra egna instrument.
Vår operationsinriktning är till största delen rekonstruktiv plastikkirurgi med återskapande av form och funktion samt bröstcancerkirurgi. Vi bedriver högspecialiserad kirurgi såsom bröstrekonstruktioner, tumörkirurgi, mikrokirurgi, könsbekräftande kirurgi samt kraniofaciell.  
 
Vi på plastikoperation kommer att flytta till nyrenoverade lokaler under första kvartalet 2021 och fram till dess så är verksamheten förlagd i den gamla huvudbyggnaden på Karolinska i Solna.  
 
Som operationssjuksköterska hos oss kommer du att få jobba på en positiv och nytänkande avdelning med ett gott klimat vars verksamhetsidé är att erbjuda högkvalitativ kirurgi och god vård till våra patienter. Vi värdesätter teamarbete högt och vi har en dynamisk och intressant arbetsplats.  
 
Då vår avdelning endast bedriver elektiv kirurgi är arbetstiden förlagd till vardagar på dagtid.  
 
Som operationssjuksköterska kommer du främst att arbeta på sal med sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska. 
 
Vi söker  
Dig som har intresse och nyfikenhet av rekonstruktiv plastikkirurgi som specialitet samt dagkirurgi. Vi vill att du ska ha en hög samarbetsförmåga och vara prestigelös i samarbetet kring patienten.  
 
Vi är en liten grupp och som vår nya arbetskamrat ser vi fram emot att du har arbetsglädje och en nypa humor.  
 
För att passa in hos oss tror vi även att du har erfarenhet av en liknande verksamhet, men vi värdesätter självklart även andra erfarenheter som kan tillföra nya kunskaper till vårt team.  
 
Vi söker till en tillsvidaretjänst samt för ett vikariat.
 
Kvalifikationer  
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård.  
 
Hör gärna av dig till omvårdnadschef, Sylvi Kraft, om du vill veta mer om oss och tjänsten, tel; 070-167 11 27.  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
 
Urvalsprocessen sker löpande. 
 
Din ansökan ska innehålla:  
- CV  
- Personligt brev  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall)  
- Utbildningsbevis  
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352
Kommunal, Fredrika Holm, tel. 070-0856752
Vision, Pernilla Helmerssson, tel. 070-167 12 99
Läkarföreningen, Lars Gunnarsson, tel 08–517 701 25

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till plastikoperation, dagtid

Karolinska Universitetssjukhuset