medrek.se

Operationssjuksköterska till Stockholm Maj-September

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Stockholm Maj-September

Är du en erfaren operationssjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor?

VI SÖKER DIG
Erfaren operationssjuksköterska till ett uppdrag hos en kund i centrala Stockholm. Uppdraget innebär arbete på Kirurgoperation. 

Kirurgoperation hos kund är i behov av operationssjuksköterskor som kan jobba dagtid, kvällar och helger under perioden 2021-05-01- 2021-09-30. Tillhörande arbetstider är: måndag-fredag 7:30-16:00; 12:00-21:00 och lördag-söndag: 07:00-15:30; 12:00 -21:00. Enstaka nattpass kan förekomma (arbetstid 20.45-07:15).

Vi söker dig som kan jobba under perioden v 18-38. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. 

OM UPPDRAGET
Kundens kirurgiska operationsavdelning har full funktion dygnet runt och cirka 70 procent av patienterna här är akutfall. Avdelningen består av sexoperationssalar, varav två är fullutrustade hybridsalar. På avdelningen utförs kirurgi inom flera specialiteter. Kirurgoperation arbetar förutom med stor öppen bukkirurgi även med laparoskopisk kirurgi, interventionell kärlkirurgi och endoskopisk kirurgi. Under jourtid utförs även gynekologiska och obstetriska operationer samt akuta urologiska ingrepp. Kirurgoperation har fyra vårdavdelningar, två mottagningar och en stor operationsenhet med dygnet runt verksamhet.

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom Operation. Vidare ska du ha minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet som operationssjuksköterska. Erfarenhet inom jourverksamhet inom framförallt kirurgi, gynekologi, och obstetrik.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor samt vara noggrann och trygg i din yrkesroll.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA
Som bemanningssjuksköterska på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med skickliga kollegor och i arbetet hos olika vårdgivare. Självklart till en förmånlig lön och villkor anpassade efter dig.

Din viktigaste arbetsuppgift kommer att vara att stötta upp i verksamheter där den ordinarie personalstyrkan behöver stärkas upp med en erfaren och självgående kollega. Det kan handla om att täcka upp för semestrar, sjukskrivning, föräldraledighet eller under en period då kunden behöver rekrytera in ny personal. Uppdragen kan vara båda långa och korta. Vi matchar dig med uppdrag som passar dina önskemål och varje bokning sker i överenskommelse med dig.

Du kommer att ha en viktig roll i Direktklinikens team av sjuksköterskor och läkare. Som bemanningssjuksköterska är du företagets representant ute hos våra kunder. Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att vara sjuksköterska.

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?
Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. 

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Stockholm Maj-September

Direktkliniken