medrek.se

Operationssjuksköterska till Thoraxoperation i Solna

Ansök nu

Operationssjuksköterska till Thoraxoperation i Solna

Välkommen till oss på Thoraxoperation! Vår operationsavdelning är en modern och högteknologisk enhet med fem operationssalar. Här utförs huvudsakligen hjärt- och lungoperationer såsom kranskärlsoperationer, klaffoperationer, lungcanceroperationer och andra ingrepp i thorax. På avdelningen bedrivs och utvecklas både elektiv och akut thoraxkirurgi.

Thoraxoperation ligger i Nya Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Detta innebär att vi bedriver högspecialiserad vård och att vi har fantastiska möjligheter att utveckla verksamheten och våra arbetssätt med hjälp av den senaste tekniken.

Om tjänsten
Tillsammans med teamet på operationssalen ansvarar du för den perioperativa omvårdnaden av patienten. Specifikt för thorax är att våra patienter under operation är uppkopplade mot hjärt-lung-maskin, vilket ställer extra stora krav på ett välfungerande teamarbete och att arbetet på operationssalen utförs effektivt. I arbetsuppgifterna ingår även att bistå den steriltekniska enheten vid behov.

Våra operationssjuksköterskor arbetar treskift och vi tillämpar individuell schemaplanering.

Vi erbjuder

 • En liten enhet och ett sammansvetsat team
 • Ett arbete där du blir en avgörande kugge i hjulet och kan se tydliga resultat
 • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov 
 • Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Därtill finns möjlighet till akademiska karriärvägar som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska
 • En unik forskningsmiljö med FoU-ansvarig, disputerad operationssjuksköterska som är behjälplig med genomförande av kvalitetsutvecklingsprojekt och initierande av forskningsprojekt.

Självklart får du också del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Vi söker dig som

 • är trygg i dig själv och i din yrkesroll
 • tar ansvar för ditt arbete
 • samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs
 • trivs i en föränderlig vardag.

Vi förutsätter att du visar respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med en specialistutbildning inom operationssjukvård.

Vi välkomnar både dig som är erfaren och dig som är ny i rollen som operationssjuksköterska!

Om rekryteringsprocessen

Vi går igenom inkomna ansökningar och kallar till intervjuer löpande.

Din ansökan ska innehålla:

 • CV
 • Personligt brev
 • Yrkeslegitimation
 • Bevis om specialistkompetens
 • Utbildningsbevis

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), sterilteknisk enhet och högspecialiserad smärtvård.

Thoraxoperation tillhör Sektionen THIVA och Thoraxoperation inom Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) och omfattar en sammanhållen vårdkedja mellan operationsavdelningen och intensivvårdsavdelningen.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till Thoraxoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset