medrek.se

Operationssjuksköterska till vårt jouruppdrag inom Barnoperation

Regioner
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Operationssjuksköterska till vårt jouruppdrag inom Barnoperation

Referens nummer

2021/2621

Vi söker dig som vill arbeta dag/kväll/helg tillsammans med oss och våra opererande specialiteter inom högspecialiserad barnkirurgi/ortopedi, avancerad missbildnings-, tumör-, neonatal-, trauma- och neurokirurgi!

Om oss
Perioperativ Medicin består av Barnanestesi, Barnoperation, Barnuppvakningsavdelning och PETS. Enheten tar hand om nyfödda och barn i samband med anestesi, operation och postoperativ övervakning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Vi erbjuder  
Barnoperation är en dygnet runt-verksamhet som dagtid har både elektiva och akuta flöden och samarbetar med BUVA, BIVA och NEO.

Barnoperation är en del av Barn-Perioperativ medicin och intensivvård (Barn PMI). Vårt uppdrag är att bedriva sjukvård, undervisning och forskning på hög internationell nivå. Vi arbetar i nya lokaler med toppmodern operationsmiljö, erbjuder individuell schemaplanering och ett bra arbetsklimat där alla ges möjlighet att få vara med och påverka. Hos oss finns goda möjligheter att kunna engagera sig inom ett utvalt ansvarsområde.

Vår verksamhet präglas av Karolinskas värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Om tjänsten
Vi söker operationssjuksköterska med yrkeserfarenhet, där barnoperation är meriterande. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska på en operationsavdelning kan vi erbjuda en unik arbetsplats där du dagligen kommer känna att du gör skillnad, inte bara för patienten, utan för hela familjen. Hos oss är ingen dag är den andra lik.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning heltid.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten samt i små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

  • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

  • Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

Vidare ser vi gärna att du är positiv och engagerad samt bidrar aktivt till att utveckla verksamheten. Du föredrar att arbeta i en miljö med omväxlande tempo. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Låter detta som något för dig? Sök då till oss!

Kvalifikationer 
Krav:

  • Specialistsjuksköterska inom operationssjukvård.

Meriterande: 

  • Erfarenhet av barnoperation.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Till Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt\samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Operationssjuksköterska till vårt jouruppdrag inom Barnoperation

Karolinska Universitetssjukhuset